Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
од синоќа и јас се придружив на овој “клан“ :)
дали, како и што ...... ќе видиме за едно 3-4 недели откако ќе ги изгледам сите сезони.

од синоќа и јас се придружив на овој “клан“ :)
дали, како и што ...... ќе видиме за едно 3-4 недели откако ќе ги изгледам сите сезони.
Мислиш дена? :icon_mrgr:

Штотуку видов слики од финалната епизода, кои откриваат што ќе се деси... Изгледаат премногу добро за да бидат фотошоп.
Ве интересира, или не? :)

Во недела во 03 по наше локално време почнува:(

Видов дека во Недела на 29-ти е финалето, требаше прво да проверам пред да прашам тука на темата. Мајке ми цела серија имаше ненормални случувања, ама последните 4-5 епизоди ме потресоа тотално, не очекував ваков развој на настаните. Anyway, не коментирам повеќе на темата до понеделник. :D
--- надополнето: 26 септември 2013 во 11:41 ---
Штотуку видов слики од финалната епизода, кои откриваат што ќе се деси... Изгледаат премногу добро за да бидат фотошоп.
Ве интересира, или не? :)

Дај сликите ваму, или линкови по ПП за да нема спојлери па да треба после сам да се банираш :D

Ајде не, сепак ќе ги чувам за себе. Педерски е, иако откриваат еден битен момент :)
Ако најде некој нешто, никако да не става на темава!

Ајде не, сепак ќе ги чувам за себе. Педерски е, иако откриваат еден битен момент :)
Ако најде некој нешто, никако да не става на темава!

Прати по ПП де, bitch! :vozbud:

funny-smartass-quotes.jpg

Во последниве епизоди слабо јадеше детето, затоа можеби така неразумно го предаде татко му и се јави во полиција за да после го одјеби и преку телефон...кутро дете.

--- надополнето: 26 септември 2013 во 15:50 ---
--- надополнето: 26 септември 2013 во 15:53 ---

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom