Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не е многу лоша играта (гледав од кај 20та минута) ама лоша реализација.
И полош гол неможи да се прими. Па да му ебам бељата една Болоња поминва онака во одбраната :tapp:. Абате е крив за голот, него му избега овај од Болоња, не на Запата (додуша требаше и циганчето да покрие ама то е)

Абате туго несречооооооо
Матри :facepalm: Ако промашиш уште еднаш празен гол, јас ќе те частам оти ретко на кој му успева то.

Ако после оваа не добие отказ, тогаш незнам до каде ќе одиме, не уништи мајмунов ни еба матер, требаше да го шутнат уште кога со Ибра и Силва не зема титула ане да го држат

Ќе летат Алегри само не знам дали сеа, дали ќе почекаат зима да дојт.

како може матри два пати празен гол да промаши, па и воа робињово зицери промашува, заради тоа и не стана играч... катастрофа, поли де јонг :cuc:

Многу рано му текна за измени, третата ќе ја чува за по 90 мин колку да задржиме на време. :icon_lol:Нека си иде и нека си го носи Матри со него.
--- надополнето: 25 септември 2013 во 22:35 ---
:vozbud:

Не гледам јас поќе. Дури немав уклучено беше 0:1, уклучив да гледам 3:1, исклучив 3:3.
Јас сум баксузот.

Може ќе се каат што тие 12 мил не ги дадоа за Ериксен или Тевез. Ниеден гол да не даде цела сезона да си ја видат глупоста што ја направија. :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom