Го оправи?LG Nexus 4 ... страва андроид фоун
да со фулл ориџиналГо оправи?
го продаваш?да со фулл ориџинал
Не сум го пуштил ... сакам да го користам ... АМА ако ми искешира некој 270 евра негов его продаваш?
Мал апдејт ... покрај нексусот друштво му праватLG Nexus 4 ... страва андроид фоун
![]()
Денес го зедов истиот (само бел) имам мал проблем со подесувањето на нотификациите на меил. Дали мозе во пп да ти пишам да ако можеш да ми помогнеш?Huawei P6 мојот нов телефон, редно е веќе Интелот да оди во пензија.Најтенкиот телефон на светот, btw.
![]()
Нема проблем пиши слободно.Денес го зедов истиот (само бел) имам мал проблем со подесувањето на нотификациите на меил. Дали мозе во пп да ти пишам да ако можеш да ми помогнеш?
S4 Mini![]()
Мене ми е прв Андроид телефон, досега имав ЛГ е900 Вин 7.8 и се думав да земам Вин8 телефон но сакав да сменам и релативно ефтино го зедов. Досега сум многу задоволен, доволно брз е за све и не ми кочи во никоја ситуација. Камерата не ја испробав многу мислам тамам си е за брзи фотки. Малце пластиката ефтино делува ама тоа е единствена покритична точка, ама тоа е типично Самсунг а и со навлака назад и не ни се приметува.Сподели нешто брат.
Убо е телефончето,брзина такви работи ?