На тој што секогаш си играа Во Драчево.на кој стадион игра ССК?
Кај Бецко игра ФК Драчево, а ФК ССК игра на стадионот кој исто така се вика ССКа кој игра на Бецко? и да, има ли на ССК име?
Титан не игра на Цементарница? пошо нели тој е клуб на фабриката која го зема и стадионот...Кај Бецко игра ФК Драчево од трета лига, а таму играат и еден од четврто лигашиве, мислам дека Титан (или Текстилец, ама за Титан сум сигурен едно 80%).
Не сум сигурен, Вардар 79 играа лани таму, а мислам дека и на Ахемичари дека им беше домашен терен. Мада Вардар 79 имаат терен и во Усје селото, но изгледа не им е во добра состојба.Титан не игра на Цементарница? пошо нели тој е клуб на фабриката која го зема и стадионот...
Не ме сфати баш, Сопиште ака ФЦУ-55 (различно од ФЦУ=Цементарница или со други зборови Славија Б) играа како гости против тим на буква Т во Драчево, на теренот на Бецко Сопиште играа во Пржино, ама годинава не постојатјас како што имам инфо Сопиште се прекрстија во ФЦУ-55 и игра на стадионот на Славија. али ова ФЦУ башка од Цементарница.
Теренот на Бецко се вика во Дупка/и и нема никаква врска со теренот на ФК Партизан (с.Драчево), кој веројатно сеуште постои, зашто ФК Партизан згасна пред не повеќе од 10 години.На Бецко стадионот се вика Партизан така , другиот кај што се играло е ССК ..?
Потврдено, Титан игра на Цементарница, Текстилец е екипата која игра на стадионот на Бецко (на ФК Драчево).Титан не игра на Цементарница? пошо нели тој е клуб на фабриката која го зема и стадионот...