Се каете ли што сте се иселиле од Македонија?

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
го читам sardaukar и се’ си мислам дека човеков има проблем- со реалноста
Тој неможе да сфати дека секој нормален човек (македонец) за да си ја зачува психата треба -мора да избега од МК, оти ќе отиде јабана . Не сфаќа дека воздухот во Македонија е „загаден“ спурен и мириса на политика/политичари - самосожалување- негодување, ниско самочувство, национални комплекси, афрички плати, безработица, разочарување, корупција, злоба, завист и презир. Да го сфатеше ова sardaukar и тој ќе побараше некаде зад границите „чист „ воздух .

N

NikolaMKD91

Гостин
Малку го пребарав човеков ме потсети на едни ликови кои беа присутни во 2008мата на Кајгана. Се викаа Македонско Братство. Нивната борба беше: „да муабетиме за Македонскиот род“ и слични тези...
Бинго (y) Тоа е тој човекот, еве ти го на видеото сардаукар, слика и прилика.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Сега ми стана јасно зошто толку отецот е против тие кои ја напуштиле Македонија. Па ќе нема кој да им го финансира бензинот за џиповите :confused:

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Бинго (y) Тоа е тој човекот, еве ти го на видеото сардаукар, слика и прилика.
Каква е таа родова дискриминација?!
Ќе основам група Македонски сестри, па да видиме кој е појак.

Член од
30 април 2013
Мислења
674
Поени од реакции
1.294
sardaukar Другар, ти очигледно си го згрешил начинот за просветлување на македонците,а богами и местото!

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.666
Поени од реакции
11.746
Strider не те напаѓам што си отишол надвор од државава наша али ептен вреѓаш, да си бил посаглам од овие сите горе што ги наброја не би избегал ни ти.
работава е сам себе убијал или пак знам те пушко кад си пиштол била...кое сакаш тоа одбери :)

пс. има ли некој што се каее што избегал од тука за да се смени со мене, јас да се каам а он да се мучи место мене? :нинџ:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Сега ми стана јасно зошто толку отецот е против тие кои ја напуштиле Македонија. Па ќе нема кој да им го финансира бензинот за џиповите :confused:
Овој ако не се лажам беше против делење сендвичи без кечап пред Општина Центар.

Член од
28 август 2013
Мислења
4.499
Поени од реакции
13.778
Овој ако не се лажам беше против делење сендвичи без кечап пред Општина Центар.
За некое време само пилешко и овчко ќе се јади насекаде низ државава, дека свинското е штетно. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom