Како да започнеш разговор со девојка која не ја познаваш?

Статус
Затворена за нови мислења.
A

AnFem

Гостин
:icon_lol:
Нозе ќе искршите по таквите, па пустите ќе бидете со нив додека не им се посака да бидат со некоја друга која се заинтересирала за нив. Па после ќе плачете коа ќе ве остават.
Истото важи и у обратна ситуација :icon_mrgr:
Сакаш да кажеш дека си грд?

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
не е мој стил, и не го препорачувам од причина што ќе ја поставиш уште од старт на пиедесталот. Е после оди симни ја да те видам :D

а знаеш што? Тие што ви делат такви комплименти, 90 % тоа што го зборат не го мислат искрено, веруј ми ( мала помош, гледано од машка перспектива :icon_mrgr: ).
Тоа е само виза за да ти влезе таму кај што не те греее сонце :)
Знам што им е целта не мора да ми просветлуваш.:P Све ми е јасно ;) Само реков на што паѓаат повеќето девојки.. на слаткоречивиии дечки или за вас лигави ;)
А ако има комплекси нормално дека ќе се вообрази...мене комплименти не ми значат ништо ако не ми се свиѓа дечкото! Џабе све!
--- надополнето: 22 септември 2013 во 23:30 ---
Мислам дека џабе ќе биде ако на тебе земам и ти го објаснувам примерот со двајца дечки кои се подеднакво убави, со една разлика што едниот незнае да сврзе 2 реда муабет, а другиот поседува одлични вербални комуникациски способности. Тој со подобра вербална комуникација спрема жените, секогаш ќе има далеееку поголем успех кај спротивниот пол од оној што незнае да сврзе 2 реда муабет, а е подеднакво убав како другиот.
Се слагам ;) АКО се подеднакво убави да ...нормално дека ќе се свртиш по тој што знае што збори;)

N

NikolaMKD91

Гостин
Се слагам ;) АКО се подеднакво убави да ...нормално дека ќе се свртиш по тој што знае што збори;)
Значи ја потврдуваш мојата поента, дека не е све само до лепотата на дечкото.Ипак треба да знае да бекне нешто и да сврзе некоја реченица. :D

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.146
Поени од реакции
16.080
Знам што им е целта не мора да ми просветлуваш.:P Све ми е јасно ;) Само реков на што паѓаат повеќето девојки.. на слаткоречивиии дечки или за вас лигави ;)
А ако има комплекси нормално дека ќе се вообрази...мене комплименти не ми значат ништо ако не ми се свиѓа дечкото! Џабе све!

Кукличке, по муабетиве што ги читам не ти давам повеќе од 15-6 години.
А може имаш и повеќе, не знам.

Веќе реков, не сите паѓаат на вакви финти, лигавења и симнување ѕвезди.
Мене ми се одбивни, а камоли да ме привлечат со одма некој комплимент. Секој може 2-3 фрази да ти фрли, тоа не значи дека го мисли тоа, а ти мисли си дека е искрен комплиментот. ;)

Мора да биде убав дечкото за да правиш муабет со него? Ами ако е шармантен, има смисла за хумор, ти оди муабетот, а? Или планираш ко икона да си го закачиш дома бидејќи е убав? :D

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.995
Мислам дека џабе ќе биде ако на тебе земам и ти го објаснувам примерот со двајца дечки кои се подеднакво убави, со една разлика што едниот незнае да сврзе 2 реда муабет, а другиот поседува одлични вербални комуникациски способности. Тој со подобра вербална комуникација спрема жените, секогаш ќе има далеееку поголем успех кај спротивниот пол од оној што незнае да сврзе 2 реда муабет, а е подеднакво убав како другиот.
Не мора да се исто убави. Дури и едниот да е помалку убав, пак ќе има поголем успех кај жените доколку има поголеми вербални И невербални (!) комуникациски способности. Секој што има одлични комуникациски способности може да има голем успех кај жените без разлика дали е убав или грд. Освен ако не е најголема ругоба на свет, се разбира. :)

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Значи ја потврдуваш мојата поента, дека не е све само до лепотата на дечкото.Ипак треба да знае да бекне нешто и да сврзе некоја реченица. :D
ДА! Иначе што ќе правиме ќе ќутиме и ке се глеаме само ? :P
Нормално де ..муабет зближува .се запознаваш...гледаш каков е..
А ја само реков дека убавите дечки секогаш имаат повеќе девојки од овие што зборат а не се убави ...Такви се девојките генерално сакаат лепотани па нека се и глупи....Јас не се сврстив во тие девојки само кажав што сакаат генерално...;) Овие што се забавни а не се убави имаат затоа пуно другарки:D

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Па дечко, ако цурата нејќе со тебе ако си ружен за неа и да и збориш незнам што нема ни да те погледне :) А ова е само пример да секоја девојка сака комплименти и од нив никад доста ;)
Уствари џабе се муабетите ако си глуп,напален, ружен..нормално дека ќе те исканта што и да и кажеш ...А ако си фраер згоден САМИ ЌЕ ТИ СЕ ЛЕПАТ без зборче да и кажеш;)
Све се сведува на тоа дали и си свиѓаш од прва као лик или не ..нема правила за муабет..
--- надополнето: 22 септември 2013 во 22:57 ---
А ако е ружен грд дебел, напален и да има пари тогаш ке се лепите? а?
--- надополнето: 22 септември 2013 во 23:41 ---
Чекај сега, у право е човекот . Нели се ова модерни времиња, нели живееме во либерализам. За тоа се бореа жените - за полова еднаквост. Ако бараа жените еднаквост, еве им еднаквост. Зошто некоја девојка да глуми пичка и недостижна доколку и се допаѓа некој фин дечко, зошто да не му пријде прва ако и се свиѓа да му направи муабет ?? Ексклузивитетот на мажите да го направат првиот чекор се коси со борбата за полова еднаквост за која толку се залагаа недепилираните феминистки и либералки.
Друже не сме стигнати у 22 век чекај има време до тогаш :)

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
N

NikolaMKD91

Гостин
хахаха што да сакаш да ти кажам сега дека сакам дебели ружни со кеш? хахаха луд си
Елегантно пополнетите со кеш, не се дебели за вас . Дебел е епитет за елегантно пополнет дечко без кеш. Тие со кеш за вас се мали мечиња. :D

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
ДА! Иначе што ќе правиме ќе ќутиме и ке се глеаме само ? :P
Нормално де ..муабет зближува .се запознаваш...гледаш каков е..
А ја само реков дека убавите дечки секогаш имаат повеќе девојки од овие што зборат а не се убави ...Такви се девојките генерално сакаат лепотани па нека се и глупи....Јас не се сврстив во тие девојки само кажав што сакаат генерално...;) Овие што се забавни а не се убави имаат затоа пуно другарки:D
Реченицава ти е за нигде.. не се ставам себеси во примеров да не дојди дека се фалам.. ПРИМЕР : имам другар за кој од повеке девојчина имам слушано дека дечкото му се свиѓа и дека е убав , на фб има преко 300 лајкова ( мислам дека е небитно тоа) ама ајде.. дечкото се страми премногу.девојките сами му се пикат не знае да искористи .................. Имам друг другар (мојот најдобар) , кој не е толку убав, ама е мн упорен и снаодлив и знае да направи убав муабет,, има поминато најубавите девојчина во градот, ако гледаш од некоја гледна точка мегју него и девојките со кој бил, има разлика колку до месецина и назад.... ама ете дечкото си има свој фори кој му палат и си фура со нив

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom