Како да започнеш разговор со девојка која не ја познаваш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Баш за да не си праиш филмови, пробувај што и да мислиш дека е подобро што побрзо. Слично ми се има случено лани на факс и се упознав со девојката т.е она мене ме упозна. Само ја знаев од пред тоа која е и имаше погледи, ја упознав, па откако ја упознав не и кажав дека ја знам ( :icon_lol: ) , па откако ја додадов по некоја недела од кога ја знаев, почна буквално да ме одминува. :icon_lol:
Којзнае може си мислеше, 100 машки ми се испопуштаа, зошто овој не?
Помина шо помина, небитно е сеа што се се дешаваше, ама такво невоспитано и лицемерно створење не сум видел години наназад. И ми беше криво некое време, пошо како појава е една, ама другото...како шо кажав створење.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Со извикот ЧКС ... :pos:
--- надополнето: 22 септември 2013 во 22:28 ---
А тоа што не му прогоре испадна најголемата пич..а :), а ако чекаш женското да ти прогорi прво тогаш можеш слободно да скокнеш од 6 спрат : ))))
не гледам причина од што да се страмите , нема потреба чим ти се гледа значи сака нешто .. ако не му се свиѓаше ич немаше да те погледни
Женското е тоа што треба да го направи првиот чекор, ако тоа го направи машкото ќе испадне најголемиот глупсон на планетава ... а воедно и манијак !

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Со извикот ЧКС ... :pos:
--- надополнето: 22 септември 2013 во 22:28 ---

Женското е тоа што треба да го направи првиот чекор, ако тоа го направи машкото ќе испадне најголемиот глупсон на планетава ... а воедно и манијак !
Со тој ум никаде не идеш,, менјај мислење дури имаш време :) АМА ИЧ НЕ СЕ СЛАГАМ СО ТЕБЕ

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Со: Многу си убава...или ..Преубаво изгледаш...или ...Слатка си ептен.:)
И така некои слатки зборчиња (може и секси се ептен ..добар стајлинг..супер изгледаш...многу добро играш..прекрасна си..) Али најбитно е што и да кажеш да е искрено и спонтано.Лажно никој не сака и се приметува :P
Ќе падне ако и се свиѓаш физички ќе се растопи после..насмее..ќе почнете муабет.. ..Али ако не си нејзин тип онда би требало да ти се заблагодари и продолжи даље.А ако е некултурна и невоспитана онда ќе ти сврти глава или ќе се прави дека не те приметила и чула а такви вообразени глупачки не ти требаат;)
Машки, никогаш со овие зборови не приоаѓајте на понежниот пол. Никогаш на никој не му ги дигал акциите, посебно не на женско, зошто ќе те јебе у памет :icon_mrgr:
Јас вакви комплименти сум давал кога сум бил пијан, ама онака од куршатак, не дека тоа што сум го зборел било точно :D Сељачки, а и нападно ми е, а таквите комплименти според мене палат кај лесни сељанки кои што си го пунат егото, и после ми глумат пички, смрдли...

п.с. Биди кул, биди различен (мада тешко е тоа, зошто увек првите муабети се дебилни, али напрај да изгледа кул на свој начин :D ) и не биди ко кученце надвор со јазикот, и размисли два пати пред да кажеш нешто :)

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Машки, никогаш со овие зборови не приоаѓајте на понежниот пол. Никогаш на никој не му ги дигал акциите, посебно не на женско, зошто ќе те јебе у памет :icon_mrgr:
Јас вакви комплименти сум давал кога сум бил пијан, ама онака од куршатак, не дека тоа што сум го зборел било точно :D Сељачки, а и нападно ми е, а таквите комплименти според мене палат кај лесни сељанки кои што си го пунат егото, и после ми глумат пички, смрдли...

п.с. Биди кул, биди различен (мада тешко е тоа, зошто увек првите муабети се дебилни, али напрај да изгледа кул на свој начин :D ) и не биди ко кученце надвор со јазикот, и размисли два пати пред да кажеш нешто :)
Брат јас кога сум пијан можи и у вечерта да јадам 10 корпи, а можи и со 10 различни да изл :D ама за жал ова важеше за порано сеа сум по друг чоек :D иам женска хахахха добро и сеa по некад кога сум на одмор со другарите само :D или кога сум само со другари излезен :D hahahhaa

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Брат јас кога сум пијан можи и у вечерта да јадам 10 корпи, а можи и со 10 различни да изл :D ама за жал ова важеше за порано сеа сум по друг чоек :D иам женска хахахха добро и сеa по некад кога сум на одмор со другарите само :D или кога сум само со другари излезен :D hahahhaa
швалериште си ти бе уште од времето haahahahh

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Па дечко, ако цурата нејќе со тебе ако си ружен за неа и да и збориш незнам што нема ни да те погледне :) А ова е само пример да секоја девојка сака комплименти и од нив никад доста ;)
Уствари џабе се муабетите ако си глуп,напален, ружен..нормално дека ќе те исканта што и да и кажеш ...А ако си фраер згоден САМИ ЌЕ ТИ СЕ ЛЕПАТ без зборче да и кажеш;)
Све се сведува на тоа дали и си свиѓаш од прва као лик или не ..нема правила за муабет..
--- надополнето: 22 септември 2013 во 22:57 ---

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.402
Поени од реакции
16.632
Па дечко, ако цурата нејќе со тебе ако си ружен за неа и да и збориш незнам што нема ни да те погледне :) А ова е само пример да секоја девојка сака комплименти и од нив никад доста ;)
Уствари џабе се муабетите ако си глуп,напален, ружен..нормално дека ќе те исканта што и да и кажеш ...А ако си фраер згоден САМИ ЌЕ ТИ СЕ ЛЕПАТ без зборче да и кажеш;)
Све се сведува на тоа дали и си свиѓаш од прва као лик или не ..нема правила за муабет..
Токму така, нека биде најљепши момак у цео свет, ама коа ќе отвори уста да не знае 2 реда муабет да напраи ;)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
--- надополнето: 22 септември 2013 во 22:57 ---
Си има време за такви комплименти, тоа иде откако ќе воспоставиш некаков контакт, а нирмално дека на секој му годи добрите комплименти, само треба да се има тајминг кога да се дадат, а во првите 5 минути од како ќе ја запознаеш, не треба да и даваш до знаење дека си напален, а со тоа, wow kolku si ubava, pa tie oci, pa toa dupe, pa toa stajling, тоа ти е ептен зортно :) и пали на деца.

N

NikolaMKD91

Гостин
Со тој ум никаде не идеш,, менјај мислење дури имаш време :) АМА ИЧ НЕ СЕ СЛАГАМ СО ТЕБЕ
Чекај сега, у право е човекот . Нели се ова модерни времиња, нели живееме во либерализам. За тоа се бореа жените - за полова еднаквост. Ако бараа жените еднаквост, еве им еднаквост. Зошто некоја девојка да глуми пичка и недостижна доколку и се допаѓа некој фин дечко, зошто да не му пријде прва ако и се свиѓа да му направи муабет ?? Ексклузивитетот на мажите да го направат првиот чекор се коси со борбата за полова еднаквост за која толку се залагаа недепилираните феминистки и либералки.

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Си има време за такви комплименти, тоа иде откако ќе воспоставиш некаков контакт, а нирмално дека на секој му годи добрите комплименти, само треба да се има тајминг кога да се дадат, а во првите 5 минути од како ќе ја запознаеш, не треба да и даваш до знаење дека си напален, а со тоа, wow kolku si ubava, pa tie oci, pa toa dupe, pa toa stajling, тоа ти е ептен зортно :) и пали на деца.
Тоа може не е твој стил на приоѓање ..али ретко ќе наидеш на девојка која после некој ИСКРЕН комплимент нема да ти се насмее пошто и годи на его ...секому годи.
Али спонтано е најбоље ..нема текстови за тоа напишани..ја само нафрлав зборови што знам да девојките сакаат да ги чујат!Али ако не и се свиѓаш не пали никаков муабет ни комплименти..
--- надополнето: 22 септември 2013 во 23:10 ---
Токму така, нека биде најљепши момак у цео свет, ама коа ќе отвори уста да не знае 2 реда муабет да напраи ;)
хаха да, да, гледам тие најљепши сами се и немаат девојки пошто незнаат 2 реда муабет ;)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.402
Поени од реакции
16.632
хаха да, да, гледам тие најљепши сами се и немаат девојки пошто незнаат 2 реда муабет ;)
:icon_lol:
Нозе ќе искршите по таквите, па пустите ќе бидете со нив додека не им се посака да бидат со некоја друга која се заинтересирала за нив. Па после ќе плачете коа ќе ве остават.
Истото важи и у обратна ситуација :icon_mrgr:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Тоа може не е твој стил на приоѓање ..али ретко ќе наидеш на девојка која после некој ИСКРЕН комплимент нема да ти се насмее пошто и годи на его ...секому годи.
Али спонтано е најбоље ..нема текстови за тоа напишани..ја само нафрлав зборови што знам да девојките сакаат да ги чујат!Али ако не и се свиѓаш не пали никаков муабет ни комплименти..
--- надополнето: 22 септември 2013 во 23:10 ---

не е мој стил, и не го препорачувам од причина што ќе ја поставиш уште од старт на пиедесталот. Е после оди симни ја да те видам :D

а знаеш што? Тие што ви делат такви комплименти, 90 % тоа што го зборат не го мислат искрено, веруј ми ( мала помош, гледано од машка перспектива :icon_mrgr: ).
Тоа е само виза за да ти влезе таму кај што не те греее сонце :)

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
:icon_lol:
Нозе ќе искршите по таквите, па пустите ќе бидете со нив додека не им се посака да бидат со некоја друга која се заинтересирала за нив. Па после ќе плачете коа ќе ве остават.
Истото важи и у обратна ситуација :icon_mrgr:
Се слагам ;) Па повеќето да..Ја не сум од тие што кршат нозе:P за мене кршат :D се шалам:D

N

NikolaMKD91

Гостин
Тхаха да, да, гледам тие најљепши сами се и немаат девојки пошто незнаат 2 реда муабет ;)
Мислам дека џабе ќе биде ако на тебе земам и ти го објаснувам примерот со двајца дечки кои се подеднакво убави, со една разлика што едниот незнае да сврзе 2 реда муабет, а другиот поседува одлични вербални комуникациски способности. Тој со подобра вербална комуникација спрема жените, секогаш ќе има далеееку поголем успех кај спротивниот пол од оној што незнае да сврзе 2 реда муабет, а е подеднакво убав како другиот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom