Како да започнеш разговор со девојка која не ја познаваш?

Статус
Затворена за нови мислења.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
ја видов еднаш во банка и неколку дена подоцна во маало
во банка ме загледуваше и она ама знаете како е коа си праиме филмови

ја најдов на фејсбук (не прашувајте како :D)
и пишав само "бу :D" ама не враќа, а не пишува "seen" што значи не ја видела пораката и стигнала во тоа other најверојатно

да ја додадам на фејсбук или да чекам следно видување?

директно да одам "ми се свиѓаш" или?!

пошо иам мало искуство, троа поискусните кажете како се поголеми шансите
а и девојките, слободно споделете совет!

Затоа требало прво додавање.. инаку баш закон си и пришол со бу, а отвара и разговор. Браво за ова.
Немој да бидеш клише, додај ја, лајкови, боцкање.. детинесто е.

Според мене ти твоето си го завршил, се надевам имаш слика само да те препознае, се друго е до колку ќе кликнете.

B

Blade Torch

Гостин
абе прееска на едно излегување од дома наидов на симпатично девојче . Се погледанавме , одевме по пат 200 метра заедно . Ама шо да направам ? Да отворам уста да и прозборам ко манијак ќе испаднам.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Затоа требало прво додавање.. инаку баш закон си и пришол со бу, а отвара и разговор. Браво за ова.
бу ми беше за тест, некако осеќав дека ќе и стигне во other пораката и нема да ја види...
иначе може ме забележала и она и ќе и текнеше и ќе пишеше... ако не и текнуе, и стави прашалник, ондак ќе и објаснев што како

во секој случај, да ми помине настинкава и и пишувам.. I'll keep you posted.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Јадени се 2 пати, затоа прашувам за совет за девојки што не ги познавам.

Епа не можи ти одма да му се пушташ, нормално ке јадеш корпа кога у старт му се пушташ...Ете ти дадов погоре совет нека ти помогне,снајдисе накако , и да не се пофторувам со другиве напрајму убав муабет ке видеш дека ке е подруго, и на крај краева ако ти одбива ич да не ја молиш, не вреди женско да го молиш, има милјон женски во на овај свет :)))))..
--- надополнето: 22 септември 2013 во 21:06 ---
абе прееска на едно излегување од дома наидов на симпатично девојче . Се погледанавме , одевме по пат 200 метра заедно . Ама шо да направам ? Да отворам уста да и прозборам ко манијак ќе испаднам.
А тоа што не му прогоре испадна најголемата пич..а :), а ако чекаш женското да ти прогорi прво тогаш можеш слободно да скокнеш од 6 спрат : ))))
не гледам причина од што да се страмите , нема потреба чим ти се гледа значи сака нешто .. ако не му се свиѓаше ич немаше да те погледни ,

O

Orion.

Гостин
Епа не можи ти одма да му се пушташ, нормално ке јадеш корпа кога у старт му се пушташ...Ете ти дадов погоре совет нека ти помогне,снајдисе накако , и да не се пофторувам со другиве напрајму убав муабет ке видеш дека ке е подруго, и на крај краева ако ти одбива ич да не ја молиш, не вреди женско да го молиш, има милјон женски во на овај свет :)))))..

А тоа што не му прогоре испадна најголемата пич..а :), а ако чекаш женското да ти прогорi прво тогаш можеш слободно да скокнеш од 6 спрат : ))))
не гледам причина од што да се страмите , нема потреба чим ти се гледа значи сака нешто .. ако не му се свиѓаше ич немаше да те погледни ,
Не биди и ти толку суров спрема него. Не бегале сите од часoви по македонски за да бркат цури

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
ја видов еднаш во банка и неколку дена подоцна во маало
во банка ме загледуваше и она ама знаете како е коа си праиме филмови

ја најдов на фејсбук (не прашувајте како :D)
и пишав само "бу :D" ама не враќа, а не пишува "seen" што значи не ја видела пораката и стигнала во тоа other најверојатно

да ја додадам на фејсбук или да чекам следно видување?

директно да одам "ми се свиѓаш" или?!

пошо иам мало искуство, троа поискусните кажете како се поголеми шансите
а и девојките, слободно споделете совет!
Види, ова со сликичкава звучеше романтично. Али место бар да се упознаете у живо, па евентуално да се аднувате по нетови, ти идеш директ преку нет. Ќе се чуди од кај си ја нашол, што уопште си се замарал, дали си ноу - лајфер, или пак она е преубава. Така да, глеј да мисли дека е последната опција од овие, и најди добра причина за тоа као си ја нашол. Или уште подобро, ако и` се гледаат јавно настаните на кои атендува, иди таму и упознај се ко човек.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
не можам да лажам... а некогаш имам проблеми и со преќутување, едноставно морам да кажам
ти пишав пп :D
не и се гледаат ивенти :(

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
не можам да лажам... а некогаш имам проблеми и со преќутување, едноставно морам да кажам
ти пишав пп :D
не и се гледаат ивенти :(
Mutual friends? Некои други објави има, за у јавност, екстра паметни, споделени ??
Малце е лошо да ме прашуваш само мене, неам стандарден начин на сфаќање на работите... :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
Види, ова со сликичкава звучеше романтично. Али место бар да се упознаете у живо, па евентуално да се аднувате по нетови, ти идеш директ преку нет. Ќе се чуди од кај си ја нашол, што уопште си се замарал, дали си ноу - лајфер, или пак она е преубава. Така да, глеј да мисли дека е последната опција од овие, и најди добра причина за тоа као си ја нашол. Или уште подобро, ако и` се гледаат јавно настаните на кои атендува, иди таму и упознај се ко човек.

Абе види, може не секоја сака несредена препотена од киснење у банка, накурчена од обврски некој да и се додворува.
Штом има искра, не добива само девојката самодоверба, полесно е и за машкото.
Ништо не ги спречува од запознавање у живо пак, со прво-средување-терен преку фејсбук.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Не биди и ти толку суров спрема него. Не бегале сите од часoви по македонски за да бркат цури
Хахаххаха да беше само македонски :)) , комотно прифаќам уште 10 год средно да учам ама со истиот клас шо си учев пред 2 год :)) Гледај сеа ме уби факсот : )))))

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Natural-girl , во право си со муабетов, но сепак постои и можноста девојката сета негова акција ( потрагата по неа, аднувањето и слично ) да ja сфати како комплимент. Не сите девојки веднаш си ги дигнуваат акциите во такви ситуации и помислуваат дека дечкото нема што друго да прави во животот освен да брка цури по нет.. :). Плус, како што секое женско има различен начин на размислување така и секое машко има различен приод. Некои едноставно се срамат или пак сметаат дека во очите на девојката би изгледале нападни доколку од нигде никаде и' пријдат па полесно им е преку нет подобро да се запознаат пред да се решат на следниот чекор.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Natural-girl , во право си со муабетов, но сепак постои и можноста девојката сета негова акција ( потрагата по неа, аднувањето и слично ) да ja сфати како комплимент. Не сите девојки веднаш си ги дигнуваат акциите во такви ситуации и помислуваат дека дечкото нема што друго да прави во животот освен да брка цури по нет.. :). Плус, како што секое женско има различен начин на размислување така и секое машко има различен приод. Некои едноставно се срамат или пак сметаат дека во очите на девојката би изгледале нападни доколку од нигде никаде и' пријдат па полесно им е преку нет подобро да се запознаат пред да се решат на следниот чекор.
Епа ако знаеш каде да погодиш со муабетите, девојката нема да си го сфати како комплимент ( сигурен сум дека и она ке помисли на тоа што мислеш ти секако ако знаеш да дојдеш до тоа ) сигурен сум во тоа.. Џабе расправаме и пак дојдовме до тоа дека 80% пали муабетот.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Само едно сакам да кажам. За она што се дешава на ФБ :

Не им ги дигајте акциите на вашите ГРДИ другарки на фб... Ако им коментирате на слики, колку се прекрасни, совршени, најдобри, НЕ ИМ ПРАВИТЕ УСЛУГА, ќе почнат да се замлатуваат ќе си мислат дека стварно се совршени, нема да можат дечко да си фатат, па ќе го чекаат Маленко пак да се разведе ...

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Само едно сакам да кажам. За она што се дешава на ФБ :

Не им ги дигајте акциите на вашите ГРДИ другарки на ФБ... Ако им коментирате на слики, колку се прекрасни, совршени, најдобри, НЕ ИМ ПРАВИТЕ УСЛУГА, ќе почнат да се замлатуваат ќе си мислат дека навистина се совршени, ЌЕ НЕ МОЖАТ ДЕЧКО ДА СИ ФАТАТ, ќе го чекаат Маленко пака да се разведе ...
Многу кифли мислат дека се кроасани :D haahhahahaa

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom