Нема ова да се дозволи никад.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го пишав постот пред да го примат голот , и не го видов што гол примија излегов ама според кажувањево твое пак бил од грешка на одбранава .Абе какво добро, да играмо сс некоју поозбиљну екипу ке примесмо 5 комада, у почетак га подржуеше Станојевиќа, али два месеца да не можеш да склопиш добру одбрану од коју што при свак прекин 80 % е гол незнам шта речи, знам дека имамо коштаплери у управу и све ми е тој јасно, ама сакаше централнога дефанзивца донесесва му( Мартиновиќ) кој за мене е повише од солидан и после толко голем одмор и да се примав овакви голови стварно мене ми све овој изгледа на аматеризам!
Го пишав постот пред да го примат голот , и не го видов што гол примија излегов ама според кажувањево твое пак бил од грешка на одбранава .
едит: Овие биле стварно боси бе играч повеќе уште еден гол примиле ..а јас помислив дека 2-1 е завршена утакмицата .. вака титула ќе почекаме наредната сезона , ебени Доњи срем ни зеде бод еј..
![]()
Точно , прво ќе се закрпат сите долгови на клубот , второ ако има кој да кради ќе биде само еден човек ,а не како сега кој стигна на позиција краде , трето читав дека ако го земеле арапите ќе требало секоја сезона да вложуваат не знам точно по колку милиони во клубот .И јас сум за приватизација, али на оваа состојба кога клубот е без денар дупен миљарда крлежи се навртени, шо ќе биди ако е 20+ милки во плус?
Некаде прочитав 15милиони, сега колку е вистинито то е знак прашалник, пред некој ден го гледав Вучиќ на ртс, и беше јасен приватизација и само приватизација. Незнам само зошто толку отпор против приватизација, кога е јасно дека само то е спас ако има некој решение како да се вратат тие 50милиони и направи тим то би било добро да се види.Точно , прво ќе се закрпат сите долгови на клубот , второ ако има кој да кради ќе биде само еден човек ,а не како сега кој стигна на позиција краде , трето читав дека ако го земеле арапите ќе требало секоја сезона да вложуваат не знам точно по колку милиони во клубот .
И јас така нешто прочитав , 60м ќе коштал клубот ако го купуваат арапите , 50м за долгот и 10м за клубот да се зајакне.Некаде прочитав 15милиони, сега колку е вистинито то е знак прашалник, пред некој ден го гледав Вучиќ на ртс, и беше јасен приватизација и само приватизација. Незнам само зошто толку отпор против приватизација, кога е јасно дека само то е спас ако има некој решение како да се вратат тие 50милиони и направи тим то би било добро да се види.
И после песни толе лопове, мажиќ педер и слично а тие не си го гледаат дворот свој врска дека немаат ....Манекениве пак изгубиле, пошто не ги гледам поике, а од денес нема ни да ги коментирам нивните егзибиции, едноставно не вреди толку пара фрлија за ѓубре од играчи со искључок на Нинкович и Бајко све трупци се остало. Нек им дадат титула на комшиите уште сега со вакво срање од игра и резултати може само во некоја втора лига да бидеме први чао и довиџења, толку од мене поике нема да си го тупам мозокот коментирајки дебили кој земаат плата колку што јас цел живот да работам ке земам.
Дрвава не ги донесе толе едноставно то е факт , ајде сега удри по самарот ко неможеш по магарето, ке сменеме тренер и што лопужите Кокеза, Тончев , Стојадинович со тоа ке се исперат. Небива вака штом во клубот имаме лица ко горе споменативе кој ЗВЕЗДА нити ја сакале нити ке ја сакаат, ке гледаме вакви драми, узалуд фрлени т.е испокрадени пари.И после песни толе лопове, мажиќ педер и слично а тие не си го гледаат дворот свој врска дека немаат ....