Црн Хумор

Sedele na skolo zaedno u klupo nekoe dete normalno i edno leprozno.Posle nekoe vreme na ova leproznoto mu pagja ednata raka,i ova ja zema i ja frla niz prozor.Po ne koe vreme mu pagja ednata noga i pak ja frla niz prozor.Po nekoe vreme mu pagja uvoto edno i go frla niz prozor.I odednas drugoto dete(do nego) diga raka i vika:Profesorke,profesorke,ovoj bega od cas!

Kerkata odi kaj tatkoto i mu vika:Tato aj daj mi pari za izlaganje!
Tatkovo:Aj ke ti dadam pari ama prvo da mi go ispusis!
I zavrsile rabota,tatkoto i dava pari na kerkata i ovaa mu vika:Tato,izvini so ke ti kazam ama kurot tvoj imase vkus na gomno.
Tatkoto:Znam,na brat ti mu trebase kolata!

:lol: :lol: :pos:

1170932_160676627470761_516368024_n.jpg

Станува човек сабајле во паника, доцни на работа. Набрзинка тркнува до кола, сфаќа дека му ја украле. Зема такси, оди на работа ама предоцна – шефот му вика дека поради доцнењето добива отказ. Се враќа дома, ја начекува жената со друг. Решава да се самоубие. Таман да рипне од мост, слуша глас:
- Синко, што планираш да правиш?
Се врти, го гледа Дедо Мраз.
- Да се убијам, доста ми е од се.
- Не е убаво тоа. Јас сум Дедо Мраз и можам да ти исполнам три желби.
- Сакам! Прво, да ме вратиш на работа.
- Средено.
- Да ја најдам колата.
- Средено.
- Да можам да и простам на жена ми.
- Средено, само што ќе се вратиш дома, ќе те моли.
- Фала ти најмногу на свет.
- Нема проблем, само… бидејќи ти исполнив три желби, сакам и ти мене да ми исполниш барем една.
- Кажи, која било.
- Да попушиш.
Клекнува, завршува работа. Дедо Мраз, закопчувајќи си ги панталоните, го прашува?
- Добро синко, а колку години имаш ти?
- 35.
- И уште веруваш во Дедо Мраз?

Ловец оди во шумата и гледа маж, жена и дете растргнати од некое животно... абе ужас.
Наоѓа мало девојче кое плаче скриено зад грмушка и вика:
-Чичко јас, мама, тато и бато бевме на излет низ шумата, кога наиде една мечка и ги растргна моите но јас успеав да побегнам.
Ловецот ја спушта пушката на земја,го откопчува шлицот и и вика:
-Е мала мала денеска баш немаш среќа!!!!!

Ловец оди во шумата и гледа маж, жена и дете растргнати од некое животно... абе ужас.
Наоѓа мало девојче кое плаче скриено зад грмушка и вика:
-Чичко јас, мама, тато и бато бевме на излет низ шумата, кога наиде една мечка и ги растргна моите но јас успеав да побегнам.
Ловецот ја спушта пушката на земја,го откопчува шлицот и и вика:
-Е мала мала денеска баш немаш среќа!!!!!
ГАД, ГАД, ГАД СИ! УУУУУУУУ КАКОВ ГРОЗЕН ВИЦ :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom