Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, иако имам оправдана причина (во мој конкретен случај) и можам во било кое време да го сторам тоа и око да не ми трепне, сепак не го правам тоа затоа што сметам дека кучето не е тоа што треба да ја сноси санкцијата, ами самиот сопственик!!!Јавно си признаваш дека си еден од трујачите?![]()
Ги посетува полиција, посебно касно навечер во дворот ако урлаат и врескаат како блесави.А што е со лугето кои прекумерно "лаат"?
Ако не ме знаеш лично како можеш да кажеш дека сум најмладата генерација... никогаш не се знае дали некој ти кажал лага за мене или јас кажувам лаги за да добијам некој одговор кој ми треба за нешто..... хахахахаххахахахахахаа затоа немој толку лесно да паѓаш на лагиЏабе се мачиш да му објасниш Cannabinoid. Ако до сега не си увидел, сунѓерчево е припадник на најмладата генерација интернет тролчиња. Тукушто испилено ама тролче non the less.
Ќе му поминат очичките преку првиот пасос од твојот пост, најмногу затоа што е блиску до цитатот на неговата убава една реченеица, насмевка ќе го обвие и задоволно ќе пристапи кон пишување на нов едноречиничен пост чија единствена намера е да те натера да одговориш со што подолг пост.
Нешто во стилот: Мој пост, мој форум, мое право!![]()
Иван Исцелителот ми изгата.Ако не ме знаеш лично како можеш да кажеш дека сум најмладата генерација...
Нее бе греота е кутре да отруеш, имам една флегма во комшии само јаде и квичи..И кога ке ми прекурчи од мојата тераса до неговиот замок воздушна линија 15 метри има, земам муниција поголема помала, и гаѓам. Штама е после третиот истрел.
Си била во Велес на пола (или два-три) саат(и), си имала среќа да не ти обрнат внимание. Има еден тон улични кучиња без маски да, нив нема кој да им стави маска, има и некои ‘‘фраери‘‘ кои си легнуваат на брашното после првата казна, има и такви кои добиле и повеќе од една казна, На мои пријатели им се има случувано да ги поминат и 3-4 патроли додека шетаат за да проверат дали кучињата носат маски. Бидејки не живееш во Велес, те молам да не донесуваш заклучоци за тоа како се спроведува законот таму на база на една кратка посета. На крај краева не мораш мене да ми веруваш на збор, сигурно имаш пријатели или роднини таму што чуваат кучиња, прашај ги нив.
Те излажалИван Исцелителот ми изгата.
Инаку, честитки на повеќереченичниот пост!![]()
Kaj imas ti videno selo bez kucinja ?Нека си лаат де,тоа им е работа,кучиња се ако не ви се свиѓа ајт пресели се во планина,село кај што нема кучиња