Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Најнов на листата: Fallen`Angel а.к.а Марио

со Pearl со Princ i тие се нови само а и Natural Girl незнам дали ја спомнав

Ме спомна, ме спомна, и ја ти кажав ноу проблем. Туку ја не знам дали ја спомнав Срцуфка и нови на листа - Mlad_man и Ла Еспањола.

и јас сакам да ги запознаам сите што ќе дојдат на роденденот а што не ги знам :smir:

Еве пред собиранката да си направам пак список

Фантом _ ох
Noodle
Немирна
1307 (така беше никот мислам)
Прити Грл(аман толку време ја зборам)
Scream
Escape
рич бич
Реактиве89
Маринка
гирллл
Влатколик
фликс
Тоше(и нареден пат кога ќе ме видиш мавни бе!:))
Срцуфка
МАр МАр
Чек он ит
Квендолин
Лејди
Бебуш(иако мислам некако дека се знаеме,бидејќи блиску живееме ништо чудно)
Правниче
Итар пејо
Кафе дел Мар
Сити

Има уште..после ќе си го надополнам списокот

Еве пред собиранката да си направам пак список

Фантом _ ох
Noodle
Немирна
1307 (така беше никот мислам)
Прити Грл(аман толку време ја зборам)
Scream
Escape
рич бич
Маринка
гирллл
Влатколик
фликс
Тоше(и нареден пат кога ќе ме видиш мавни бе!:))
Срцуфка
МАр МАр
Чек он ит
Квендолин
Лејди
Бебуш(иако мислам некако дека се знаеме,бидејќи блиску живееме ништо чудно)
Правниче
Итар пејо

Има уште..после ќе си го надополнам списокот

iiii jas sakam so tebe...ama i so drugi i shtom vekje pisav..ce probam da gi kazam..mnogu se ali aj . :
- Smasher , Saladin ,reactive89 , burn84 , gizo , mac)) ,Fallen angel , clen7 , Mak.Tigar , Iverson ,ImperatoR ,..LostAngel , The Vampire , maca_mk , Mawecko , Drama Queen , La Espanola itn itn.
( ne mi teknuva vo momentov ce dopisham ushte )

iiii jas sakam so tebe...ama i so drugi i shtom vekje pisav..ce probam da gi kazam..mnogu se ali aj . :
- Smasher , Saladin ,reactive89 , burn84 , gizo , mac)) ,Fallen angel , clen7 , Mak.Tigar , Iverson ,ImperatoR ,..LostAngel , The Vampire , maca_mk , Mawecko , Drama Queen , La Espanola itn itn.
( ne mi teknuva vo momentov ce dopisham ushte )

the pleasure is all mine. Adding new on the list: Noodle, Maca_mk, Lost Angel, Drama queen, Billa bong, Marinka, Flix - (Од многу поодамна), Pearl.... Промашив гарант уште некој/некоја.

Crazy in Love се надевам на следната собиранка ако можам да дојдам :smir:

Сакам да се запознаам со Fortune,ada,Дивајн,Тамарче,Скулгрл,Fallen Angel,burn84,Lady,CrazyInLove,Smasher,sagaqua,Billa Bong,Влатко Русин,UnholY,Shadow rr,Scream'(од Тетово е,а не ја знам :nesvest: ),Leandra и многу други ќе допишам покасно:smir:

jas so site sakam da se zapoznaam se razbira pri prvata moznost - i se razbira ako mozam da trknam do sk.

Би сакал да се запознаам и со Црвенокоса. Некако делува откачено. Ќе се погодиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom