- Член од
- 7 мај 2013
- Мислења
- 1.581
- Поени од реакции
- 387
Sorry za off topik....moram
oвде сум роден и лебот си го заработувам поштено OK
Нити ми го дава државата,нити може да ми го земе OK
A kaj toa rabotis ? Koj ti go mese lebot ? So koj avtobus odis do skolo ? Od kaj kupi kom da strakas vakvi zeleni...? Koj ti dava Internet i pravo da si ja iskazis glupokata na delo ? Cek cek pa ovoa seto go nema vo serijatot za koj ti imas nepromenlivo mislenje deka e najgolemoto civilizacisko ureduvanje .... I ti taka od bes duri i drzavata ke ni ja delis...
Predlog do moderatorite da se pravi test za intelegencija pred da im se dade moznost na sekakvi da se zaclenat na forumov...
Again sorry za offtopik....
Убаво ти објасни кралот

Сите давачки си ги плаќам,реков веќе дека поштено си го заработувам лебот.
и нигде не реков дека државата ќе ви ја делам,дури и напишав неколку пати дека нити сум националиста нити ме интересира голема албанија,учк итн итн
Само кажувам каква е реалната состојба,а тоа е дека е поделена. Се чуствува тоа во воздухот,иако на хартија уште стои целосна.
Ако не веруваш појди во тетово,гостивар,кичево,струга. На влез те пречекуваат албански знамиња,македонски скоро и да не се употребува,ептен во хитна ситуација ако си може да ти помогне македонскиот,полиција,администрација,општини,училишта се албански

Едноставно имаш чуство како да си заминат во друга држава.
Е сега,дали вие тоа навистина не го гледате или не сакате да го видите,јас стварно не знам.
И единствено што ви преостанува е да лечите фрустрации тука на форум со муслимани кои ептен многу ве трпат и секакви навреди и омаловажувања читаат.
Етнички конфликт веќе имало во државава и национална омраза има и тоа не може да се сокрие.
Но верски проблеми и омраза немало до сега,дури и по војната,но сега новава гарнитура на патриоти се повеќе турка кон верска нетрпеливост,а тоа на македонија реално само штета може да и нанесе.