Фото хумор и интересни фотки!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Барај од модераторите мене не ми се лежи затвор.

Види сега заа полу или тотано ретардирани фаци ороспии и педери кој што свесно си прикачуваат фотографии на фејзбук раговори од фејзбук или било која друга социална мрежа ич не ми чуе, свесни се штом прикачат нешто дека станува јавно и во полисите за приватност тоа го пишува, после кога ќе се рашири фотограијата/разговорот и го нема очекуваниот резултат почнуваат да плачат и да се закануваат, за такви идиоти ич не ми чуе нити ми е гајле ако нема во глава не му е никој крив, возраен си е нека си размислува за последиците, луѓето секогаш се сеиреле башка и не се крши закон.
Додека кога станува збор за деца не како онаа магарицата ( додуша и за таа новинарката си земала за право да вади заклучоци ) туку дечиња кој што нити размислуваат нити се свесни што прават е тогаш е друга приказната а и да ти кажам право и ми се иде со два прста гркланот да им го извадам на тие што злоупотерубуваат деца или објавуваат такви фотографии.Другиве ретардоси што ги спомнав погоре нек си ебат матер нек лупаат глава у ѕид пошо очигледно не мислеле кога ги правеле глупостите и ги постирале фотографиите.
Точно така, не се прави муабет за дебили, нив не ги фаќа закон но за малолетници си има закон и форумов подлежи на законски обврски.

Ако сака некој да оди на перманентен нека постира пак.

af05addf75b8.jpg

Перманентен бан ако видам уште еден пост од знаете што.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom