L
Löwe
Гостин
А може опис малце што беше сликава?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно така, не се прави муабет за дебили, нив не ги фаќа закон но за малолетници си има закон и форумов подлежи на законски обврски.Барај од модераторите мене не ми се лежи затвор.
Види сега заа полу или тотано ретардирани фаци ороспии и педери кој што свесно си прикачуваат фотографии на фејзбук раговори од фејзбук или било која друга социална мрежа ич не ми чуе, свесни се штом прикачат нешто дека станува јавно и во полисите за приватност тоа го пишува, после кога ќе се рашири фотограијата/разговорот и го нема очекуваниот резултат почнуваат да плачат и да се закануваат, за такви идиоти ич не ми чуе нити ми е гајле ако нема во глава не му е никој крив, возраен си е нека си размислува за последиците, луѓето секогаш се сеиреле башка и не се крши закон.
Додека кога станува збор за деца не како онаа магарицата ( додуша и за таа новинарката си земала за право да вади заклучоци ) туку дечиња кој што нити размислуваат нити се свесни што прават е тогаш е друга приказната а и да ти кажам право и ми се иде со два прста гркланот да им го извадам на тие што злоупотерубуваат деца или објавуваат такви фотографии.Другиве ретардоси што ги спомнав погоре нек си ебат матер нек лупаат глава у ѕид пошо очигледно не мислеле кога ги правеле глупостите и ги постирале фотографиите.
I'm Back е перманентно баниран од форумов.