Фото хумор и интересни фотки!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
1231364_598542786867643_1101743714_n.jpg

Членот I'm Back ќе биде баниран на подолго, ако од МВР го виделе што испостирал, не можеме да му помогнеме. Мислете што постирате.

Членот I'm Back ќе биде баниран на подолго, ако од МВР го виделе што испостирал, не можеме да му помогнеме. Мислете што постирате.
Абе не на подолг период,перманетно треба да биде баниран плус и пријавен па нека објаснува од кај му е сликата кај ја нашол и зошто ја нашол , па и од фб да е да се види која е таа страница или профил што објавува вакви фотографии.
--- надополнето: 18 септември 2013 во 18:58 ---
ПС . Не е прв пат вакви и слични фотографии да се објавуваат по вакви и слични теми.

Абе не на подолг период,перманетно треба да биде баниран плус и пријавен па нека објаснува од кај му е сликата кај ја нашол и зошто ја нашол , па и од фб да е да се види која е таа страница или профил што објавува вакви фотографии.
ПС . Не е прв пат вакви и слични фотографии да се објавуваат по вакви и слични теми.
А што мислиш зашто ги нема тие топ најретардирани фб групи? Во затвор ќе заврши пола форум ама ајде, админите биле лоши не ја оставале темата.

Дај сликата да видиме сите.

Дај сликата да видиме сите.
Барај од модераторите мене не ми се лежи затвор.
А што мислиш зашто ги нема тие топ најретардирани фб групи? Во затвор ќе заврши пола форум ама ајде, админите биле лоши не ја оставале темата.
Види сега заа полу или тотано ретардирани фаци ороспии и педери кој што свесно си прикачуваат фотографии на фејзбук раговори од фејзбук или било која друга социална мрежа ич не ми чуе, свесни се штом прикачат нешто дека станува јавно и во полисите за приватност тоа го пишува, после кога ќе се рашири фотограијата/разговорот и го нема очекуваниот резултат почнуваат да плачат и да се закануваат, за такви идиоти ич не ми чуе нити ми е гајле ако нема во глава не му е никој крив, возраен си е нека си размислува за последиците, луѓето секогаш се сеиреле башка и не се крши закон.
Додека кога станува збор за деца не како онаа магарицата ( додуша и за таа новинарката си земала за право да вади заклучоци ) туку дечиња кој што нити размислуваат нити се свесни што прават е тогаш е друга приказната а и да ти кажам право и ми се иде со два прста гркланот да им го извадам на тие што злоупотерубуваат деца или објавуваат такви фотографии.Другиве ретардоси што ги спомнав погоре нек си ебат матер нек лупаат глава у ѕид пошо очигледно не мислеле кога ги правеле глупостите и ги постирале фотографиите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom