коментатор
Пингвин
- Член од
- 25 февруари 2010
- Мислења
- 3.547
- Поени од реакции
- 9.457
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Конечно истомисленикОвој сигурно не трола сите.... Нема шанси да е озбилен со изјавиве !![]()
Абе не на подолг период,перманетно треба да биде баниран плус и пријавен па нека објаснува од кај му е сликата кај ја нашол и зошто ја нашол , па и од фб да е да се види која е таа страница или профил што објавува вакви фотографии.Членот I'm Back ќе биде баниран на подолго, ако од МВР го виделе што испостирал, не можеме да му помогнеме. Мислете што постирате.
А што мислиш зашто ги нема тие топ најретардирани фб групи? Во затвор ќе заврши пола форум ама ајде, админите биле лоши не ја оставале темата.Абе не на подолг период,перманетно треба да биде баниран плус и пријавен па нека објаснува од кај му е сликата кај ја нашол и зошто ја нашол , па и од фб да е да се види која е таа страница или профил што објавува вакви фотографии.
--- надополнето: 18 септември 2013 во 18:58 ---
ПС . Не е прв пат вакви и слични фотографии да се објавуваат по вакви и слични теми.
Дај сликата да видиме сите.Абе не на подолг период,перманетно треба да биде баниран плус и пријавен па нека објаснува од кај му е сликата кај ја нашол и зошто ја нашол , па и од фб да е да се види која е таа страница или профил што објавува вакви фотографии.
--- надополнето: 18 септември 2013 во 18:58 ---
ПС . Не е прв пат вакви и слични фотографии да се објавуваат по вакви и слични теми.
Барај од модераторите мене не ми се лежи затвор.Дај сликата да видиме сите.
Види сега заа полу или тотано ретардирани фаци ороспии и педери кој што свесно си прикачуваат фотографии на фејзбук раговори од фејзбук или било која друга социална мрежа ич не ми чуе, свесни се штом прикачат нешто дека станува јавно и во полисите за приватност тоа го пишува, после кога ќе се рашири фотограијата/разговорот и го нема очекуваниот резултат почнуваат да плачат и да се закануваат, за такви идиоти ич не ми чуе нити ми е гајле ако нема во глава не му е никој крив, возраен си е нека си размислува за последиците, луѓето секогаш се сеиреле башка и не се крши закон.А што мислиш зашто ги нема тие топ најретардирани фб групи? Во затвор ќе заврши пола форум ама ајде, админите биле лоши не ја оставале темата.