Dragonball

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ајде батки давајте убав торент за DBZ оригиналната :)

Uchiha Sasuke

Sharingan User
Член од
21 март 2013
Мислења
3.620
Поени од реакции
7.380
Јас од замунда го симнав ако сакаш ќе ти дадам линк ама треба акаунт да имаш на таа страна.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Интересно новото филмче, сношти си го изгледав за добра ноќ. Конечно малце посаглам и пооригинално осмислена приказна, после двете Броули саги. Иако отсекогаш ДБ филмовите се биле послаби во однос на некои други (читај Покемон), овој отскокнува од стандардот нивни и заслужува (y). Посебно ми фати око тоа што од една страна беше прикажана скриена ''ала Веџита'' страна кај Гоку кога стана Бог, и од друга видовме еден неконвенционално оформен зликовец во Билс со уникатна филозофија. Да признаам, на момент помислив дека Веџита можеби ќе го прават Бог :гик:, ама не беше за очекување такво нешто .. Се знае кој е фацата.
Иначе Богот Гоку со слим фит ставата и црвенкастата коса, ми идеше да го штипнам и да му купам две топки сладолед. Се знае како изгледа права сајонска градба ! :D

ПС - Со кој памет Пилафот го имаат ставено во филмов не ми е јасно :facepalm: !? И мал пропуст им е мислам што не го имаат направено како секвенца од ГТ сезоната (со пораснати Транкс и Готен, зрел Гохан) - појако ќе беше да имаше малце борба меѓу младичите и Билс. Али ајде, нека остане за наредниот филм ..

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Филмов е напишан од Акира Торијама, така да ГТ не доаѓа во предвид.

Uchiha Sasuke

Sharingan User
Член од
21 март 2013
Мислења
3.620
Поени од реакции
7.380
Како можеше Гоку да диши во вселената дур збораја со Билс?o_O

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Филмов е напишан од Акира Торијама, така да ГТ не доаѓа во предвид.
Ау да, во право си. Со големи букви му помина името во највната шпица .. Го изумив тоа и лошо ги поврзав работите.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Tотално заборавив дека треба да излага филмов,какво пријатно изненадување ми е ова.
Спуштање ОДМА!

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.647
Поени од реакции
9.916
by the way кога изгуби Goku од Tien best moment in dragonball почна да ме нервира кој и да дојде се ги тепа беше много клише

2

~2A

Гостин
by the way кога изгуби Goku од Tien best moment in dragonball почна да ме нервира кој и да дојде се ги тепа беше много клише
Dragonball >>>> Dragonball Z

Првиот дел имаше и приказна и беше интересно, ги бараа топките. Откако ги најдоја еднаш, стана се лесно и Гоку беше overpowered. Фактички тој не е појак од никого за голема разлика, нијанси решаваат ама секако тој испаѓа победник. Да не бидам ептен строг кон Dragonball Z единствено Фриза сагата ми се допадна, другите беа толку глупи и копирано од претходната што со нагон за повраќање ги догледав. :sick:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
:vozbud:Кој моменатт... И на крај како изгуби гоку у пм... :facepalm:
Малу среќа му фалеше, сепак добра борба беше. :cuc:

Првиот дел имаше и приказна и беше интересно, ги бараа топките. Откако ги најдоја еднаш, стана се лесно и Гоку беше overpowered. Фактички тој не е појак од никого за голема разлика, нијанси решаваат ама секако тој испаѓа победник. Да не бидам ептен строг кон Dragonball Z единствено Фриза сагата ми се допадна, другите беа толку глупи и копирано од претходната што со нагон за повраќање ги догледав. :sick:
Е сега малку претеруваш и ти, падна квалитетот после Фриза сагата, но не беше толку лошо, имаше добри тепачки. Мене најмногу ме нервираше што после Фриза земјаниве немаа никаква улога во серијава, ептен заостанаа зад сајонциве и се се вртеше околу нив.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.647
Поени од реакции
9.916

Aleluja brother :3 I ha sum za toa

Kajgana Shop

На врв Bottom