Фан Клуб Вест Хем Јунајтед

Член од
10 мај 2013
Мислења
162
Поени од реакции
120
Многу ценам навивачи на помалите клубови во Македонија.Во почетокот од ерата на Абрамович ги ценев и навивачите на Челзи,но почна мозокот да им закржлавува...:icon_lol:
Него...Добро освежување би бил доколку бидеш поактивен во темата за Премиер лигата :)
Мило ми е и мене што некој почитува фанови на помалите клубови како што е Вест Хем иначе имав некој проблеми со интернетот од сегаа ќе бидам поактивен и во темата за премиер лигата

http://www.whufc.com/articles/20130803/hornchurch-2-4-west-ham-united-xi-ft_2236884_3336189 уште една победа во контролните натпревари овој пат со 2:4 хД

Член од
10 мај 2013
Мислења
162
Поени од реакции
120
И уште една победа овој пат против Спортинг Лисабон со 3:2 Стрелци: Kевин Нолан и на 2 пати Морисон

Oдлични контролни средби пред почетокот на сезоната има Вест Хем првиот натпревар во Премиер лигата е точно за 10 дена протиф Кардиф

Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
браво поштуем што вест хем има фаноој и овде у македонија одувек ми биле симпатична екипа иначе напраевте добар тим и очекуем сезонава да бидете погоре на табелата

Член од
10 мај 2013
Мислења
162
Поени од реакции
120
Stewart Downing od Liverpul e nov igrac na West Ham pokraj nego dojdoja i Kerol, Kapitenot na Romanskata reprezentacija Razvan Rat, Spanskiot golman Adrian i Whitehead i West Ham napravi odlicna ekipa koja kje atakuva za izlez barem vo LE

p.s se izvinuem ne sum doma pa zatoa nemoem da pisuem na kirilica

Член од
10 мај 2013
Мислења
162
Поени од реакции
120
Вест Хем - Кардиф 1:0 (Полувреме) Стрелец за Вест Хем е Џо Кол на теренот за нијанса подобра екипа е Вест Хем со неколку повеќе шанси од Кардиф и поголем посед на топката иначе за Вест Хем играат: Јаскелаинен,Демел,Колинс,Рид, О'Брајан, Нобл, Нолан, Диаме, Џо Кол, Маига, Јарвис
--- надополнето: 17 август 2013 во 17:59 ---
Вест Хем - Кардиф 2:0 (Kрај) Стрелец на вториот гол беше Кевин Нолан а освен горе споментите шанса добија во второто полувреме и Даунинг, Диара и Ваз Те

Вест Хем ја отвора сезоната со победа и ги забележува првите 3 бода наредниот натпревар е во Сабота на гости против Њукасл

Член од
10 мај 2013
Мислења
162
Поени од реакции
120
Њукасл - Вест Хем 0:0 крај
Њукасл беше подобар денеска така да можеме да бидеме задоволни со освоениот бод
за Вест Хем настапија: Јаскелаинен, Демел, Колинс, Рид, О Брајан, Нобл,Диаме, Даунинг, Нолан, Јарвис, Маига во игра влегоја уште Џо Кол и Морисон

Член од
10 мај 2013
Мислења
162
Поени од реакции
120
И пораз од екипа на Стоук со 0:1 стрелец на голот Пенант во 82 минута ... Стоук беше подобра екипа на теренот па така да и резултатот е реален

Член од
10 мај 2013
Мислења
162
Поени од реакции
120
После кратката пауза во Премиер лигата заради Репрезентативните натпревари нареден натпревар на Вест Хем е на 15ти против екипата на Саутемптон

Член од
10 мај 2013
Мислења
162
Поени од реакции
120
Саутемптон - Вест Хем 0:0 заради обврските касним и немоев да го гледа наптреварот ако го гледал некој нека пише кој бил подобар на теренот Вест Хем се наоѓа на 10тата позиција нареден натпревар е на 21 со Евертон на домашен терен натпревар кој мора да се добие ако Вест Хем сака да игра за повисоките места во Премиер Лигата

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Саутемптон - Вест Хем 0:0 заради обврските касним и немоев да го гледа наптреварот ако го гледал некој нека пише кој бил подобар на теренот Вест Хем се наоѓа на 10тата позиција нареден натпревар е на 21 со Евертон на домашен терен натпревар кој мора да се добие ако Вест Хем сака да игра за повисоките места во Премиер Лигата

Јас гледав само прво и прашање е кој беше полош а не кој подобар. Многу лоша утакмица.

Иначе, не знам дали знаеш ама Керол го изгубивте за до крај на сезона.

Член од
10 мај 2013
Мислења
162
Поени од реакции
120
Јас гледав само прво и прашање е кој беше полош а не кој подобар. Многу лоша утакмица.

Иначе, не знам дали знаеш ама Керол го изгубивте за до крај на сезона.
Прва утакмица ми е сезонава да ја пропуштим ради обврскете али чим викаш дека била тапа барем нема да се дробим што не ја гледав

Иначе прочитав за Керол на http://www.whufc.com/page/Welcome али многу сум разочаран од него сезонава ништо не покажа....

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Прва утакмица ми е сезонава да ја пропуштим ради обврскете али чим викаш дека била тапа барем нема да се дробим што не ја гледав

Иначе прочитав за Керол на http://www.whufc.com/page/Welcome али многу сум разочаран од него сезонава ништо не покажа....

Што да покаже бе пријател, ако добро ми текнува нема настап во ПЛ сезонава.

Kajgana Shop

На врв Bottom