батеМаче
Човек
- Член од
- 3 декември 2008
- Мислења
- 320
- Поени од реакции
- 272
I want to but I can'tКој се чувствува посебно храбар нека ја симне и поигра Outlast додека ја чекаме A Machine for Pigs Ова е хорор месец
I want to but I can'tКој се чувствува посебно храбар нека ја симне и поигра Outlast додека ја чекаме A Machine for Pigs Ова е хорор месец
Подобро немој, ноншалантно си влегов низ една врата и ме пречека нешто па морав да викнам и да ја исплашам цела куќа Се надевам дека некогаш ќе ја довршам играваI want to but I can't
Играта е ептен атмосферична, неколку пати подрипнав од стол првиот пола саат. Но за жал, целата атмосфера и страв толку и трае, лоша страна е што играта е досадна, откако ќе ги поминете првите впечатоци се шо правите понатаму криење во шкафови и бегање и трчање и тоа па тоа. Знам дека и Amnesia е со ист стил на игра, т.е беспомошен јунак без оружје, ама во ова игра некако уште понеитересно е направено.Подобро немој, ноншалантно си влегов низ една врата и ме пречека нешто па морав да викнам и да ја исплашам цела куќа Се надевам дека некогаш ќе ја довршам играва
Уште немав време да посветам за да поиграм повеќе од некои 20сетина минути ама се надевам дека и понатаму ќе ме исплаши како до сега и дека ќе биде солидна занимација дур излезе Amnesia A Machine for Pigs. Инаку првата Амнезија беше далеку од само криење, атмосферата беше одлична и многу ретко се најдов во ситуација каде што ми беше малку досадно, можеби на две места. Имам големи очекувања од AMfP.Играта е ептен атмосферична, неколку пати подрипнав од стол првиот пола саат. Но за жал, целата атмосфера и страв толку и трае, лоша страна е што играта е досадна, откако ќе ги поминете првите впечатоци се шо правите понатаму криење во шкафови и бегање и трчање и тоа па тоа. Знам дека и Amnesia е со ист стил на игра, т.е беспомошен јунак без оружје, ама во ова игра некако уште понеитересно е направено.
Ќе ја видиме новата Amnesia за некој ден да видиме дали е подобра од Outlast. Добар обид за соилдна хорор игра во секој случај.
Излезе Amnesia по торентиве. Ќе биде интересно вечерва.
Колку само сакам да ја купам на Стим...
Ne ja ocekuvav uste nekoj den, sabajle na Steam ja pustija.
Teman planirav da ja zavrsam Outlast. Amnesia kecot od lubov ne mi e odinstalirana.
Se hajpnav ffs. Kakvi nokji sleduvaat, se nadevam ima zadrzano nesto od kecot, poso drug tim kao ja praele..
Не сум најголем фан.
Abe imam pc jak, ama nekako ko epten spontana mi e, bf3 na net me razocara oti seto mrda tepa, inace pcto taman mi e, gtx 660 ddr5, i5 3210, i 8 ram, se novo tera kini, denes samo da stavam net vo stanot i gta v cekamВо превод „неам PC кое асално ќе ја тера“. Знам, и јас.
за лаптоп се работи ?Abe imam pc jak, ama nekako ko epten spontana mi e, bf3 na net me razocara oti seto mrda tepa, inace pcto taman mi e, gtx 660 ddr5, i5 3210, i 8 ram, se novo tera kini, denes samo da stavam net vo stanot i gta v cekam