Нови игри

Член од
30 јануари 2013
Мислења
162
Поени од реакции
136
I want to but I can't
Подобро немој, ноншалантно си влегов низ една врата и ме пречека нешто па морав да викнам и да ја исплашам цела куќа :D Се надевам дека некогаш ќе ја довршам играва :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Подобро немој, ноншалантно си влегов низ една врата и ме пречека нешто па морав да викнам и да ја исплашам цела куќа :D Се надевам дека некогаш ќе ја довршам играва :D
Играта е ептен атмосферична, неколку пати подрипнав од стол првиот пола саат. Но за жал, целата атмосфера и страв толку и трае, лоша страна е што играта е досадна, откако ќе ги поминете првите впечатоци се шо правите понатаму криење во шкафови и бегање и трчање и тоа па тоа. Знам дека и Amnesia е со ист стил на игра, т.е беспомошен јунак без оружје, ама во ова игра некако уште понеитересно е направено.

Ќе ја видиме новата Amnesia за некој ден да видиме дали е подобра од Outlast. Добар обид за соилдна хорор игра во секој случај.

Член од
30 јануари 2013
Мислења
162
Поени од реакции
136
Играта е ептен атмосферична, неколку пати подрипнав од стол првиот пола саат. Но за жал, целата атмосфера и страв толку и трае, лоша страна е што играта е досадна, откако ќе ги поминете првите впечатоци се шо правите понатаму криење во шкафови и бегање и трчање и тоа па тоа. Знам дека и Amnesia е со ист стил на игра, т.е беспомошен јунак без оружје, ама во ова игра некако уште понеитересно е направено.

Ќе ја видиме новата Amnesia за некој ден да видиме дали е подобра од Outlast. Добар обид за соилдна хорор игра во секој случај.
Уште немав време да посветам за да поиграм повеќе од некои 20сетина минути ама се надевам дека и понатаму ќе ме исплаши како до сега и дека ќе биде солидна занимација дур излезе Amnesia A Machine for Pigs. Инаку првата Амнезија беше далеку од само криење, атмосферата беше одлична и многу ретко се најдов во ситуација каде што ми беше малку досадно, можеби на две места. Имам големи очекувања од AMfP.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Излезе Amnesia по торентиве. Ќе биде интересно вечерва.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Излезе Amnesia по торентиве. Ќе биде интересно вечерва.
:vozbud:

Ne ja ocekuvav uste nekoj den, sabajle na Steam ja pustija.
Teman planirav da ja zavrsam Outlast. Amnesia kecot od lubov ne mi e odinstalirana.

Se hajpnav ffs. Kakvi nokji sleduvaat, se nadevam ima zadrzano nesto od kecot, poso drug tim kao ja praele..

Член од
30 јануари 2013
Мислења
162
Поени од реакции
136
:vozbud:

Ne ja ocekuvav uste nekoj den, sabajle na Steam ja pustija.
Teman planirav da ja zavrsam Outlast. Amnesia kecot od lubov ne mi e odinstalirana.

Se hajpnav ffs. Kakvi nokji sleduvaat, se nadevam ima zadrzano nesto od kecot, poso drug tim kao ja praele..
Колку само сакам да ја купам на Стим...

Broda

Ijackhammer.
Член од
6 февруари 2013
Мислења
259
Поени од реакции
141
Во превод „неам PC кое асално ќе ја тера“. Знам, и јас. :D
Abe imam pc jak, ama nekako ko epten spontana mi e, bf3 na net me razocara oti seto mrda tepa, inace pcto taman mi e, gtx 660 ddr5, i5 3210, i 8 ram, se novo tera kini, denes samo da stavam net vo stanot i gta v cekam

Kajgana Shop

На врв Bottom