Абе ајде да им мебам векот.
Што убави женски имаме тука јас ќе се замарам за бијонсе, за ким кардашиан, Жизел Наоми и друга модна стока(Познавање на стоките-петта едиција, пазарот и глобализацијата by Hiryu, прочитајте ја) чиј рок на траење мине, вредноста и опаѓа а анорексија и булимија се како Сталкер првата а втората како манијак под импровиозирано WC(како тој во САД кој ги гледал како...врз него али го фатиле заглавен во цевките и сега има да лежи најмалку 5-8 години и тоа строго ручни рад бог да чува-е тоа е судбино јас не сум крив(а).
Јас навистина ја следам модата, доволен доказ е што купувам и носам облека во која се чувствувам пријатно и добро без разлика на цена, а и убавината ја следам, велам ја следам оти не сум упорен како Let3
Но после исчекување и зголемен апетит конзумирањето на наша убава момичка и нејзино изулавување до оргазам е магија а веќе и при секс се плашам од толку ерекција да не ми пукне

..оти многу еее крв за таму и после тоа на машките мозокот им се суши, имаат мака со бубрег, простата срце пукаат капилари и кога ќе погледнеш од друг аспект она те конзумира, али стеф што би рекол битно е да се дружиме .
Затоа баталете странски к***и,само Made in Macedonia барем за мене бољи се од другите и повредни од осигураниот задник на џеј ло од 2 милионми долари така да тие не се достојни за споредба со нашите кои си ги сакам и ценам