- Член од
- 7 мај 2013
- Мислења
- 1.581
- Поени од реакции
- 387
Омере не знам зошто со атеисти се расправаш зошто немало црква во арабија, што им менува нив дали има или нема. Тие да се секирале за цркви ќе си останале христијани 
Ќе му одговорам само на Мики,како што мене ми одговори негов колега кога го прашав за муслиманите во Бурма зошто им ги палат домовите и ги протеруваат,тој ми одговори БУРМА ОДСЕКОГАШ БИЛА ХИНДУ.
па ете така,арабија и кувајт отсекогаш биле муслим, и затоа нема цркви.
Во македонија се 65% христијани па црквите се полни само за празници,инаку зјаат празни преку цела година, а камо ли во арабија,кувајт каде нема ни 1-2% христијани.
--- надополнето: 17 септември 2013 во 23:00 ---
Најлесно е да се дофрламе со слики
Ова се случило во држава со повеќе од 30% муслимани.
Замисли во Македонија да има 1-2% муслимани,живи ќе не изедевте.
Ама пусто што не можете.

Ќе му одговорам само на Мики,како што мене ми одговори негов колега кога го прашав за муслиманите во Бурма зошто им ги палат домовите и ги протеруваат,тој ми одговори БУРМА ОДСЕКОГАШ БИЛА ХИНДУ.
па ете така,арабија и кувајт отсекогаш биле муслим, и затоа нема цркви.
Во македонија се 65% христијани па црквите се полни само за празници,инаку зјаат празни преку цела година, а камо ли во арабија,кувајт каде нема ни 1-2% христијани.
--- надополнето: 17 септември 2013 во 23:00 ---
Ќе нема `кога све ги исотепавте или со цевка у глаа ги приморувате да станат муслимани!
Се разбира тоа не е точно тоа е религија на мирот така треба да им правите повеќе девици ќе добиете така.(најверојатно мажи црнци)
Мирољубивата религија на дело Џихадот на дело....
Најлесно е да се дофрламе со слики

Ова се случило во држава со повеќе од 30% муслимани.
Замисли во Македонија да има 1-2% муслимани,живи ќе не изедевте.
Ама пусто што не можете.