Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.435
- Поени од реакции
- 58.782
Неколку секундиза колку време отприлика ви стигна кодот?
Неколку секундиза колку време отприлика ви стигна кодот?
Тогаш дефинитивно имам проблем? саат и по не ми пристига веќе....Неколку секунди
Теорија, ама ептен е лесен предметот. Така и професорката кажа. Лани се водела "менторска" настава, од проста причина што малку луѓе го имале запишано. Требало да изработат некакви семинарски, и на крај да ги презентираат, и огромен удел во оцената имало мислењето на останатите колеги, а не само на професорката.Што точно се учи?
Теорија, ама ептен е лесен предметот. Така и професорката кажа. Лани се водела "менторска" настава, од проста причина што малку луѓе го имале запишано. Требало да изработат некакви семинарски, и на крај да ги презентираат, и огромен удел во оцената имало мислењето на останатите колеги, а не само на професорката.
Ама не го гледам на листата за избирање, можно е да го нема?
Англиски, најлесен предмет од прва година.Да не знае некој за Професионални вештини што предмет е,лесно ли се полага,треба ли вооптшо да се посетува настава?. Не ми изгледа воопшто озбилен предмет
А редовност на настава задолжителна ли е ?Англиски, најлесен предмет од прва година.
Не, на почеток ни кажаа дека е задолжителна и со над 2 или 3 отстуства (не ми текнува) немаш право на потпис, ама се разбира испадна дека тоа нема врска, и сите полагаа...А редовност на настава задолжителна ли е ?
влези во зградата на електро /машински и одма во ходникот, нема шанси да згрешиш. Имаш се таму.А каде се наоѓа копирницата на машински? И дали таму можам да ја најдам структурно програмирање и математика 1?
Како бе не знаат од студентски кој ги вработил неписмениве, прво ги запишуваш неположените предмети од прва и мораш да го запишеш математика ако е задолжителен и да, така ќе ти се скрати еден изборен ама можеш и да запишеш повеќе кредити, со молба, ама дали ќе можеш да постигнеш.Edno prasanje do postarite studenti....od 1 god. mi ostana Mat2 ja prasav profesorkata ona mi vika moze da zapisam mat3 samo so potpis, e sega prasanjeto mi e: dali mora da zapisam sega mat3 bidejki mi e zadolzitelen ili moze da si go ostavam za dogodina a da si izberam od izbornite? na studentski prasav neznaat da mi kazat...a jas mislam deka ako zapisam mat3 ke mi se skrati 1 izboren...zbrka
fala na pomosta