Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
обичниот инсталатерски гипс е многу ефтин 30-40 денари за килограм но не е добар за калапи.....теби ти треба алабастер....го има на мало во продавниците за сликарски прибор...на пример Касвер Ц но е прилично скап....е сега ако ти треба поголема количина....можеш да најдеш во Кнауф...но само по порачка и мислам дека пакувањето е 50 или 60 килограми

Која количина ти треба?....пред некое време мои пријатели купуваа поголема количина од кнауф па да прашам дали им останало нешто

Па не ми треба многу, ако имаат нешто останато прашај, било колку би ми користело. Јас ако би купувала би купила кило, ама и ако имаат помалку, е во ред. Фала однапред! :)

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Ги има и кај нас посебно во кафаните и кафичите само ете не ми текнало да го запишам телефонот или адресата што ја има на нив наштампано, па си реков да не знае некој .
Мислиш на писоарот или апаратчето за дезинфекција? Такви апаратчиња се ставаат и на обични вц-школки. Ги имам и јас гледано, во последно време секаде ги ставаат, ама никако не ми текнува како се викаше фирмата, а барајќи „дезинфекција на санитарии“ го најдов ова (не сум сигурна дали се истите системи).

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.527
Поени од реакции
24.324
Мислиш на писоарот или апаратчето за дезинфекција? Такви апаратчиња се ставаат и на обични вц-школки. Ги имам и јас гледано, во последно време секаде ги ставаат, ама никако не ми текнува како се викаше фирмата, а барајќи „дезинфекција на санитарии“ го најдов ова (не сум сигурна дали се истите системи).
На апаратчето за дезинфекција мислев.
Системите се слични но овие мислам дека немаат електроника во нив ( колку што можев да забележам по сликите). Во секој случај благодарам за информацијата.

Член од
20 септември 2010
Мислења
40
Поени од реакции
3
Дечки м1/м2 образец само во завод за вработување се наоѓа? По книжариве го немаат. Ве молам што побрзо одговорете. Фала :)

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Во тинекс се продава сашими, рибата што се става во суши?

Член од
19 март 2012
Мислења
30
Поени од реакции
4
Ima nekoj pretstava kade moze da se najde termanla kamera vo skopje ( po moznost da se iznajmi za edno merenje e potrebno) ????

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Каде се може во Скопје да се најде поцинкуван реброван лим?

Член од
26 јуни 2010
Мислења
36
Поени од реакции
4
Здраво дечки :)
Сакам да прашам, каде можам да се обратам за да ми изгравираат некаков знак или име на пенкало ?
Фала однапред :)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.272
Поени од реакции
2.271
Од колку сабајле отвара Тутунска банка знае некој?

Kajgana Shop

На врв Bottom