Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
kade se prodavaat detski dresovi od barcelona *orginali ?

Тука можеш да видиш: http://www.sportsdirect.com/footbal...-football-shirts/fc-barcelona-football-shirts

Доставуваат само до Европска Унија, ама имам другар што работи во Бугарија и прави порачки преку странава. Ако се одлучиш пиши ми ќе ти дадам линк да се договорите.

Дечки каде точно се наоѓа пунктот за изнајмување на велосипеди во центар ? И дали сеуште работи ?

Едно прашање. Добив маица со логото на Интер на поклон ама проблемот е што логото не е убаво залепено и полека се одлепува. Каде можам низ Скопје и како да го поправам ова?
Или да го одлепам логото (без проблем ќе излезе) и да си залепам друго лого (колку ќе ме чини)?
Маицата е ваква само без ѕвездата над логото

Дали некаде во Скопје има печатење ама на латекс или силиконски материјали?

Дали некаде во Македонија постои салон за депилација/чупање на веѓи со конец (threading) ?

Каде може да носам алишта на перење, немам перална во станот кај што престојувам моментално. (одма до хотел Карпош)

Ме интересира каде во Скопјево можам да купам привезоци со цртани ликови, хинт : агнес гру или било кој друг лик од despicable me :) Однапред фала.

Дечки мене ми треба гипс. Не знам дали има различни видови и различен квалитет ама ми треба за ситни работи, сакам да можам да си направам калапче и да се познаваат детали на него. Знае некој кај се продава и која цена е од прилика?

Дечки мене ми треба гипс. Не знам дали има различни видови и различен квалитет ама ми треба за ситни работи, сакам да можам да си направам калапче и да се познаваат детали на него. Знае некој кај се продава и која цена е од прилика?

обичниот инсталатерски гипс е многу ефтин 30-40 денари за килограм но не е добар за калапи.....теби ти треба алабастер....го има на мало во продавниците за сликарски прибор...на пример Касвер Ц но е прилично скап....е сега ако ти треба поголема количина....можеш да најдеш во Кнауф...но само по порачка и мислам дека пакувањето е 50 или 60 килограми

Која количина ти треба?....пред некое време мои пријатели купуваа поголема количина од кнауф па да прашам дали им останало нешто

Кабаница се вика ако не грешамм. Материјал од ПВЦ или гума за заштита од дожд. Е убо сеа, ама каде да купам?!
kisna-kabanica-cetus.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom