naumdb
Кајгана Менаџер!!!
- Член од
- 5 јуни 2007
- Мислења
- 9.016
- Поени од реакции
- 5.681
Прифаќа.Луѓе де од искуство кажете Амазон дали прифаќа Visa Electron од Тутунска?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прифаќа.Луѓе де од искуство кажете Амазон дали прифаќа Visa Electron од Тутунска?
Прифаќа.
Да, и кодот од задната страна.Нема никакви финти и цаки така??.....чисто бројот на картичката,датумот на важност ,и адреса на живеење?
Може некој да ми пушти линк од тоа листата со царинарење на пратките?
29 долари со достава во просек од 18 до 32 дена. Не се плаќа царина за тој износ.
а достава се доплаќа ли?29 долари со достава во просек од 18 до 32 дена. Не се плаќа царина за тој износ.
Па ти кажав де, 29 долари комплет со достава. Е сега, верувам дека ќе треба да си го подигнеш од пошта затоа што е поголем пакет, ќе ти пристигне известување на домашната адреса дека за тебе е пристигнат пакет и ќе треба да го подигнеш најверојатно во рок од 5 работни денови од наведениот датум на известувањето.а достава се доплаќа ли?
и кога ќе го порачам треба да идам у пошта да си го земам или ќе ми стигне дома?
ќе ми извинете ама до сега немам ништо порачувано од интернет,немам појма како идат работите.
За тие што не сте информирани пред да нарачувате да си знаете дека од јануари годинава нашиве од царина го сменија правилникот, и сега пратките за царинење се поместија од 50 евра на 22 евра
Значи се плаќа данок на пример за маска за телефон, уби боже држава удираат по слободна трговија ќе полнеле буџет...
За тие што не сте информирани пред да нарачувате да си знаете дека од јануари годинава нашиве од царина го сменија правилникот, и сега пратките за царинење се поместија од 50 евра на 22 евра
Значи се плаќа данок на пример за маска за телефон, уби боже држава удираат по слободна трговија ќе полнеле буџет...
Абе тоа се е ветер и магла, не им се знае нив крајот, пред месец дена ми стаса пакет со цена од 60$ па не платив ниту денар.