Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Денис Суарез, Хави Есипоса и Серхи Сампер се сериозно добар потенцијал за во иднината, разараат против Реал Б.

Една утакмица ќе промашам и баш таа е највозбудлива. Ме интересира како играа Тељо, Нејмар и Алба со оглед на тоа што на сите тројца омилена им е левата страна? Слушам одбраната била пак комедии.:) Ова се тие значајни бодови кои после половина од сезоната и тоа како значат многу.

70% од акциите одеа преку левата страна т.е Нејмар и одлично се покажа. Од натпревар до натпревар се повеќе се вклопува во тимот. Со Фабрегас во тимот одлично функционираат Меси, Нејмар и Фабрегас. Не знам што е со Иниеста но сеуште е далеку од својата форма.

Тељо играше на десната страна и според мене беше под просечен, никоја опасност не дојде од неговата страна кон голот на Севиља. Алба играше малце пошто се повреди и влезе Адриано.

Жорди Масип се одбрани денес, ништо чудно со управава на крај сезона да го промовираат како замена за Валдес. Тоа баш би било "Барса-потег".

Жорди Масип се одбрани денес, ништо чудно со управава на крај сезона да го промовираат како замена за Валдес. Тоа баш би било "Барса-потег".

Не е лош ама сакам конечно да донесат некој висок голман, Куртоа на пример. Нека не чепкаат во средината или нападот, нека одвојат пари за еден централен и Куртоа за наредна.

Premnogu zadovolen sum od Nejmar,MOM definitivno,si poigrase so protivnicite,kog i da sakase stvorase sansa.Bravo,se vklopuva se pobrzo....
Pri napnati situacii,mislam deka koja sakas odbrana da ja zemime od ligava,ke bide podobra od nasava...Ko amateri se ponasaat pri takvi situacii,a Pike bre:tapp: ne mi se veruva sto pravi......SMOTAN.....
Kako i da e,3 boda se 3 boda....cestito...

Не е лош ама сакам конечно да донесат некој висок голман, Куртоа на пример. Нека не чепкаат во средината или нападот, нека одвојат пари за еден централен и Куртоа за наредна.

Таа врба мене не ми се допаѓа, чекај до наредното лето може и Икер ќе биде на трансфер листа ;)

Малку ми е жал за Вики, ептен го оставаат на цедило ни една одбрана а примени 2 гола. Да имаше јака одбрана пред себе многу поразлично ќе го гледаа луѓето.

Таа врба мене не ми се допаѓа, чекај до наредното лето може и Икер ќе биде на трансфер листа ;)

Малку ми е жал за Вики, ептен го оставаат на цедило ни една одбрана а примени 2 гола. Да имаше јака одбрана пред себе многу поразлично ќе го гледаа луѓето.

Шо имаш да гледаш поразилно во врска со него бе?
Добар голман, ама огромен киксер е. Колку сакаме можеме да се лажеме ние, ама човекот е киксер, кои глупави голови ги има примано тоа е чудо некое.
1 vs 1 е можеби најдобар голман, ама затоа знае да прими гол од центар.

Шо имаш да гледаш поразилно во врска со него бе?
Добар голман, ама огромен киксер е. Колку сакаме можеме да се лажеме ние, ама човекот е киксер, кои глупави голови ги има примано тоа е чудо некое.
1 vs 1 е можеби најдобар голман, ама затоа знае да прими гол од центар.

види го бе :pos:

Мислам дека оваа емотивна победа извојувана во последната секудна од натпреварот, морално ќе ги подигне играчите. Во среда најмалку 3-4 комада во мрежата на Ајакс.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Мислам дека оваа емотивна победа извојувана во последната секудна од натпреварот, морално ќе ги подигне играчите. Во среда најмалку 3-4 комада во мрежата на Ајакс.

Ама и 2-3 во мрежата на Барса. :)
Јебига, мислев дека Тата ќе успее да смени нешто во одбраната, после добрите партии(во дефанзива) против Атлетико и Малага, ама дојдоа Валенсија и Севиља и ни покажаа дека ќе се пее ланската песна. Ајде, да не судиме предвреме, сеуште е рано, можеби ќе се подобрат.
Во вторникот го очекуваме враќањето на КАПИТЕНОТ! :vozbud:

Иако не се работи за сложен хируршки зафат, Алвес заслужува секаков респект за ова :cuc:

Освен стопер кој ни е очајно потребен мислам дека и ни фали една 9ка класична. Меси колку е опасен како лажна 9ка толку е и како крилен, го видовме тоа вчера за третиот гол. Меси е Меси, секад покрај него ќе има најмалку 2 фудбалери, а со тоа се остава многу голем простор за класичниот шпиц и посебно за Нејмар од другата страна кој видовме дека полека, но сигурно се уклапа у составот и може да биде многу опасен. Секако тука се и Фабрегас и Иниеста кој се доста офанзивни. Да беше Лапорта претседател сигурно ќе се обидевме да го земеме Ето за џабе или за нешто ситно, и сигурно ќе имавме стопер до сега. Со овој состав иксрено задоволен сум со истиот успех како лани само да не бидеме декласирани у ЛШ. Титула у Шпанија и полуфинале ЛШ и не е така лошо, за купот колку можат толку и така не е нешто битен.
Моја желба за напаѓач од секад ми е бил Суарез, мислам дека моментално најдобрата 9ка у свет иако нема заиграно одамна :D
Стопер нормално, Тиаго Силва, или евентуално еден од Луиз и Агер.

П.С. Секоја чест за Алвеш!

Освен стопер кој ни е очајно потребен мислам дека и ни фали една 9ка класична. Меси колку е опасен како лажна 9ка толку е и како крилен, го видовме тоа вчера за третиот гол. Меси е Меси, секад покрај него ќе има најмалку 2 фудбалери, а со тоа се остава многу голем простор за класичниот шпиц и посебно за Нејмар од другата страна кој видовме дека полека, но сигурно се уклапа у составот и може да биде многу опасен. Секако тука се и Фабрегас и Иниеста кој се доста офанзивни. Да беше Лапорта претседател сигурно ќе се обидевме да го земеме Ето за џабе или за нешто ситно, и сигурно ќе имавме стопер до сега. Со овој состав иксрено задоволен сум со истиот успех како лани само да не бидеме декласирани у ЛШ. Титула у Шпанија и полуфинале ЛШ и не е така лошо, за купот колку можат толку и така не е нешто битен.
Моја желба за напаѓач од секад ми е бил Суарез, мислам дека моментално најдобрата 9ка у свет иако нема заиграно одамна :D
Стопер нормално, Тиаго Силва, или евентуално еден од Луиз и Агер.

П.С. Секоја чест за Алвеш!

Тиаго Силва ако дојде кај нас ќе треба да се сложи со намалување на платата, а тоа тој не може да го дозволи бидејќи ќе нема со што да го храни семејството.

Тиаго Силва ако дојде кај нас ќе треба да се сложи со намалување на платата, а тоа тој не може да го дозволи бидејќи ќе нема со што да го храни семејството.

Не е проблем еве ние ќе се собереме од Кајгана ќе направиме една акција. Штом е за семејството тука сме сите. Ако дал ваква изјава тогаш он е ненормален.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom