L
lady fairy
Гостин
Не ми пречи да има пониски примања од моите, ми пречи ако воопшто ги нема
.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што правиме со вадењто низ нос како што погоре беше спомнато и дури потврдено од женскиот пол?
А што правиме со вадењто низ нос како што погоре беше спомнато и дури потврдено од женскиот пол?
Ќе ја оставиш.
Или ти ќе и го вадиш низ нос тоа што не знае да ти направи мусака каква што сакаш.
Или нема да и' даваш![]()
Демек ако нас се, па ќе умрат за секс и ќе паднат во криза![]()
Погрешно размислување. Не се работи за памет. Каде е паметот да се гордее човек со тоа што жената го направила папучар. Со тоа што станал lowest of the low. Човек кој има барем трошка поштовање према себе не смее да дозволи да биде претекнат од жената на било кое поле. Никад.Колку сме сите ние совршени!!! И затоа бараме совршени партнери и партнерки. Море доста ајде! Паметен Македонец ако има жена што зема поголема плата од неговата, ќе се гордее зошто жена му е успешна, нема да мрчи. Ама нели не можат сите да бидат паметни, гени се во прашање.
Ако е поштена ќе кризира![]()
Погрешно размислување. Не се работи за памет. Каде е паметот да се гордее човек со тоа што жената го направила папучар. Со тоа што станал lowest of the low. Човек кој има барем трошка поштовање према себе не смее да дозволи да биде претекнат од жената на било кое поле. Никад.