Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Имам проблем со централното,мислев дека е до батерија,сменив али не е по се ми се чини..пак не функционира..што би можело да е друго?
--- надополнето: 15 септември 2013 во 13:56 ---
2000 година, за влечење добро влече и има лесна каросерија ... е сега побучен и повеќе вибрации прави од новиве мотори ама затоа е "партизански" дизел без нови технологии и трае

Кое масло користиш за корсата? Ми препорачаа genuine така нешто беше демек препорачано од опел.

Имам проблем со централното,мислев дека е до батерија,сменив али не е по се ми се чини..пак не функционира..што би можело да е друго?
.

Ако ти е опел, треба да го упариш после менување на батерии.
Стискаш и држиш било кое копче од даљинското и даваш контакт и ќе се упари.

Ако ти е опел, треба да го упариш после менување на батерии.
Стискаш и држиш било кое копче од даљинското и даваш контакт и ќе се упари.

Значи контакт и стискам..ај ќе пробам..али не свети ни сијаличето на клучот,па си помислив нешто до таму да не е..

Значи контакт и стискам..ај ќе пробам..али не свети ни сијаличето на клучот,па си помислив нешто до таму да не е..
Е ако не свети сијаличето тогаш не ти чини даљинското.

знае ли некој каде можам да дадам кола на мк таблици за замена со кола на странски или некој авто плац дека можам одма (итно) да ја продадам ???

Ми треба проспект за фиат стило 1,2 16 вентили 2003 год гуглав никако да најдам па ке ве замолам ако можи некој да помогни нека пушти тенкју.

Поз. си купив корса се е ок само малу ме нервираат гребнатинките по нејзи кои се настанати највероватно од дрвја не се длабоки но доволни да ти удрат во око. Совет дали со полирање ке се изгубат, доколку некој полирал нека каже како и што политура користел? Поз :)

Другари да ве питам што е проблемот кога свети EPC ламбата на мерцедес е220 дизел?

Поз. си купив корса се е ок само малу ме нервираат гребнатинките по нејзи кои се настанати највероватно од дрвја не се длабоки но доволни да ти удрат во око. Совет дали со полирање ке се изгубат, доколку некој полирал нека каже како и што политура користел? Поз :)

Ако не се длабоки со машинско полирање би требало да исчезнат...Е сега ако се зезаш со пазарските пасти нема да постигнеш ефект.....

Види тоа што го рекламираат,како пенкало едно,на Топшоп го има.

Да ги прашам поискусните како да ги измијам фаровите на возилото.Процедура и потребни средства за тоа??

Да ги прашам поискусните како да ги измијам фаровите на возилото.Процедура и потребни средства за тоа??

Уффффффффффффф,кај ме чепна....Се шалам....

Ја со 2000 водена шмиргла и со Сонакс полир за акрил стакло ги вратив во 90% состојба,Е сега ако се пожолтени ептен нема лек....Чаре половни или ако имаш џеб нови.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom