- Член од
- 13 февруари 2012
- Мислења
- 2.733
- Поени од реакции
- 1.226
е убаво е да се знае,бидејќи сите линкови што се со по 2-3 реда текст од некојси извор потпишан како: АФК и слично се земаат како апсолутна вистина,воопшто не се размислува дали има и друга страна на тоа и дали воопшто е вистина тоа.
.
како што кажа и предходно, тие се објави за да бидеме во тек со настаните од светот, знаеп како викаат старите “кај што има чад има и оган“
и пак ке ти кажам дека сакам кога ке дознаам дека не се вистинити ( посебно тие вести со насилство)
--- надополнето: 12 септември 2013 во 01:14 ---
јас знам дека поголем број и на босанци, ама ок нека биде по твое, што и да е така сепак не ги заслужуваат сипматиите од македонците кои некогаш ги сметаа за браќа и ги примија во своја држава кога им беше најтешко, за да тие еден ден им забодат нож во грбТврдам дека од бошњаците незначителен број можеби се пишале како албанци,за торбешите и ромите не знам и не ме интересира. Но бошњаците не учествуваа во тоа.
Иначе,за таа појава генерално ја обвинувам државата,таа ги испушти од раце торбешите и ги сврти против себе но тоа е долга тема.
--- надополнето: 12 септември 2013 во 01:18 ---
д
последен пат кога се шокирав за религискиот соживот беше минатата година во штип, кога христијани за бајрам даваа парични и прехрамбени донации на посиромашни муслимани, а подоцна за велигден и обратно
--- надополнето: 12 септември 2013 во 00:20 ---
илиможеби беше оваа година не ми текнува баш, ама имаше и на вести
гледам не си ми го коментирал овој дел од постот
сакам твое мислење за ваквиот соживот