^ Ах тој гугл транслејт...
Еве ви го оригиналот се надевам подобро ќе разберете тука

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ Ах тој гугл транслејт...
Еве ви го оригиналот се надевам подобро ќе разберете тука
Еве ви го оригиналот се надевам подобро ќе разберете тукаИнаку ПЕТРОЛЕЈот е газија која е најквалитетна во Албанија
![]()
Inaku petrolejot ne moze da izleci rak.
Од каде толку сигурен ? Имаш пробано?
Inaku petrolejot ne moze da izleci rak.
Имам јас комшика што тврди дека го излечила ракот на желудник пред 10 год,и енеја жива здрава...
Со што?
Петролеј (газија)...
Еве да ти обеќам дека ќе се потрудам да ја најдам жената....мене мајка ми ми кажа за муабетот со неа што го водела пред 3 год.а мајка ми 2,5 години е починатаКој степен била и како ја користела знаеш ?
Еве да ти обеќам дека ќе се потрудам да ја најдам жената....мене мајка ми ми кажа за муабетот со неа што го водела пред 3 год.а мајка ми 2,5 години е почината
Само памтам дека и кажала дека од тоа се излечила...
Жалам за мајка ти и се сочуствувам... татко ми боледува од липосаркома.. краен стадиум и пие газија ама и други работи.. затоа би ми било драго да знам кој степен била таа жена чим се излечила со газија,а би било добро и кога би ти кажала дали е оваа обична газија што ја има сегде или онаа ''прочуена'' газија од Албанија.. дека он пие оваа обична,ни ја даде една жена која се излечила од рак на дојка..
Јас како што читам за таа немена се користи некоја индустриска газија,а многу поверојатно да е таа од Албанија...Незнам ќе видам па ќе ти кажам....многу среќа![]()
Само ПЕТРОЛЕЈ најдете од Албанија таа била најдобра и веќе проверена за таа работаСлушав на РТС за човек од Србија на кој докторот му рекол веќе нема лек за тебе чекај си смрт а овој пак пред тоа разбрал за Петролеј од некоја стара баба, и после месец дена пиенје отишол кај докторот и овој му рекол абе уште си жив дури се изненадил кога го видол и му рекол не само што сум жив туку и здрав туку дојдов да ме прегледате, и по направениот преглед и снимки било удврдено дека човекот повеќе нема ништо од ракот. Малку чудно ми падна ова али поверував. Во тој случај одма реагираа фармацевтите дека немало веза не ти знам што, што е сосема разбирливо...
![]()