Латвија - Македонија | 09.09, понеделник 14:30 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А кај имате прочитано дека на Антиќ ова му е последно ЕП ?
Има 31 година и реално може да истера уште 1 првенство без проблем, а и годините ќе го натераат под кош да игра и да не трча на трица. :)

Јас се чудам кога велите дека сега се пијанеле...како годинава тоа тие да го почнале...демек пред Литванија дома седеја затворени и џус пиеја...никако тоа не е причина за играта.
Толку беше од оваа генерација не кривам ниту поединец ниту никој, им благодарам на репрезентативците кои ми дадоа убави и радосни моменти :D
Се надевам шо побрзо ќе се состави некоја репрезентација која барем до некаде ќе го повтори тој успех.
И не сакам пак некој некогаш да молат да се врати, сами видовте колку тоа беше успешно..поздрав за мене европското заврши.

Има 31 година и реално може да истера уште 1 првенство без проблем, а и годините ќе го натераат под кош да игра и да не трча на трица. :)

Сам има изјавено дека после првенствово се пензионира од репрезентација.

Сакаше да се пензионира пред ова првенство , па се врати , сега дефинитивно ќе се повлече.

1186259_637252469628516_245914870_n.png

Соколов - Дамјан - Војдан - Брчков - Пеџа
(Костоски) - (Димчевски) - (Ѓуровски) - (Трајковски) - (Крстевски)

+ Караџовски и Кире Николовски:D

Латвија за нас е Сан Антонио !Само ова ќе го кажам немам ништо друго околу утакмицата...

П.С. Овај Костовски мајка му да не го учеше вака високи додавања да прај ??
Многу гледа НБА батето изгледа си мисли Рондо е :facepalm:

Абе во 8 играчи не бива тим во право биле селекториве, овие поима немаат од играње, нз кој играчи млади имаат срце да играат, како играат децава на Србија а како нашиве, не знам ќе видиме на наредно колку мизерни ќе сме....

Кои деца бе?

Соколов за дете го сметате? Костовски? Брчков со 24 дете? Само кај нас играч од 25 години се смета како талент. Талент е до 23 години, после тоа е веќе зрел играч кој секако има простор за уште поголем напредок.

Туку, ова беше последната епизода на Бо кај нас, толку од него, премногу ми е жал што нема да го гледаме веќе во наш дрес. :(

Соколов - Дамјан - Војдан - Брчков - Пеџа
(Костоски) - (Димчевски) - (Ѓуровски) - (Трајковски) - (Крстевски)

+ Караџовски и Кире Николовски:D

Некое црнче мора да си донесеме :D Обавезно :)

Банко е Кив

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom