Латвија - Македонија | 09.09, понеделник 14:30 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Д-р Оз на мајка ти.

Брчков дава некоја надеж дека и после Антич и Гече може да има живот за Македонија под кош.....ако порасне уште некои 10 цм.

Фала Игорче што ни кажа како се игра.

Ќути еј, да не беше он којзнае што ќе правеа следниве тренери на репрезентацијава, сигурно ќе ги молеа Гече, Антиќ, Владо и Бо да изиграат уште едно ЕП.

Стави го и Стојан, да ти ебам Словенецот глуп. Стопати подобро младиве изиграа, него нашиве самопрогласени ѕвезди кошаркарски.
Јас викав за Брчков, некои што појма немаат од кошарка, ме правеа будала.

10 razlika.. dobri sme aj, nema koj da ne utepa..

:pos::pos::pos:
А и ме потсети со Плескоњиќ што стана ?

(кога веќе не е интересен баскетов :ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO:)

Кој Плескоњиќ? :D

Иначе: Иди, идиииии Јесеницеееее, да не видим твојеее лицееее, да ми Летонац бооооол не стварааааа, “

Игорче бе морону :

(Губеме 10 разлика, Летонец мава затројка и промашува , а овај вика : ) Уше да го погодеше ова и ќе беше трагично ...

Оти нели сеа рози цветат ...

Игорче седи кец !
За нареден час да глеаш повеќе Евролига... Блумс, а не Блаумс !

Иначе стварно Пипан требал да го игра Брчков...

Кој Плескоњиќ? :D

Иначе: Иди, идиииии Јесеницеееее, да не видим твојеее лицееее, да ми Летонац бооооол не стварааааа, “

Малиов што во меѓувреме е пораснат
Picture%20104.jpg

Чичко, не треба да знаеш да забиваш или да бидеш тренер за да знаеш нешто за кошарка. Пример за тоа е Самарџиски. Плус, тогаш зашто воопшто гледаме нешто, нека си прават сите што сакаат, тие се експерти и никој друг. :facepalm:

критика е друго, изигравање стручњак е друго. А овде све стручњаци и се такмичат кој по голем циркузант ќе излезе. Е па барате менталитетот да се смени кај спортистите, а со вас што праиме?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom