Латвија - Македонија | 09.09, понеделник 14:30 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Играјте за гордост и достоинствено! Немојте бездушно,без волја и без никаква борбеност, не го заслуживме ние ова.

Тешко ми е да гледам, дефинитивно. И да, сигурен сум. Брчков и останатите, требаа да добијат шанса и порано, макар на две минути. Затоа што Брчков игра едноставно и не уништува акции и топки како на пример Гечевски.
И затоа има и Пипан делумно кривица.

Kaj нашиве се за нигде, па и овие ништо не промашија. Над 70 % имаат за 2........
сречен ден..................

А кој е подобар оние од Алфа или она штрбото говно од МТВ,оној умрениот што пренесува МК лига на Канал 5 ?

Ај не изигравајте и вие многу.

Коментаторите од МТВ за Игорче се доктори, не ми кажувај ти на мене.
Барем немаат уличен речник и те информираат колку толку, ја овој цело првенство го слушам како го тупи за судиите, 1 2 3 фала пријатно, Чековски шутира со десната рака преку левото рамо итн ??? Иди уби се простак, 2 реченици не знае да склопи ќе ми коментира ЕП.

Вака од страна е лесно да се филзофира, да сте на терен, да се враќате од секакви падови и не е баш така лесно како што сте си зацртале вие ;)

Не ги оправдувам журкањата што си ги праеле кошаркарите, ама потсетете се дека овие истиве кошаркари ни имаат до сега донесено најголема спортска радост ;)

skopje-porta-avtobus.jpg

Нашиве ќе изгугбат со 12 разлика за инат на босна

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4

Намерно губиме, за да и вратиме на Босна вчера шо не тепаше :icon_lol:

Него ме интересира како успеваат нашине да заработат од играње кошарка .... ?

Да победи Бих против литваинја,ќе имаат 3 победи исто колку Литва и латвиа.Така да ќе има круг мислам дека не е испадната босна сеуште.

Нашиве ќе изгугбат со 12 разлика за инат на босна

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4

За инат? Ќе си изгубат пошо толку се способни братче т.е не, пошо алкохолот уште не им испарил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom