БиХ - Македонија | 08.09, недела 14.30 часот |

Статус
Затворена за нови мислења.
Значи ја ич не ги кривам кошаркарите за дешавките надвор од теренот, секако дека сносат, спортисти се, знаат што е ок а што не е за нивните организиме, ама има милион примери, да не набројувам, за тренери што воспоставуваат стриктни правила кои едноставно мора да се почитуваат за време на траењето на големите натпреварувања каде се бранат боите на националниот дрес, тежина енормна е тоа.
Нема секс, нема излагање навечер, нема заобиколување на воспоставената исхрана, едноставно правила кои на крајот ќе издејствуваат играчите да се максимално спремни за време на натпреварите. Така за ова вината лежи пред Се кај стручниот штаб, во пакет со зимањето на 12 играчи од кои 4ца се само декор и ништо повеќе, што дополнително претставува голем товар за оние кои се на теренот.

Гледам горе пишале дека и во Литванија исто беше, ок, ама тамуј отидовме ко аутсајдери, ние веќе го прославивме успехот после победата над Грција, после тоа беше свеедно, они како и да е беа херои и играа растеретено, беа и они свесни за тоа, е сега ситуацијата е поинаква, притисокот им е наталожен на рамења, сега веќе сите очекуваа повторно солидни изданија, не мора у 4 најбољи или медал, ама се знае кои беа очекувањата сега, а кои за Литванија, разлика црно со бело.

Значи Литванија мора да.ги победи и двете во спротивно одат ви наредна фаза со два бода, наместо три е сега ке се крстиме во Србија да одигра професионално , а нашите да тепаат со 10... Не е невозможно , но не е ни едноставно не се Летонија ништо посебно , но нашите се непредвидливи, а и на србите и одговара да си изгубат утре... Но надежта последна умира... Зошто секогаш други решаваат за нас???
Зошто??

Јас мислам Србите ќе испаднат фер,ќе ја тепаат за нас Ц.Гора утре :P

Тепаа Србите сега останува уште Црна Гора да ги изгуби наредните 2 иние да тепаме со 10 разлика најмалце :facepalm:

Уаа судија, судија педер !

Абе сите сте отвориле усти како на крокодил и лаете по кошаркарите...па ја не знам што очекувате кога ние како држава имаме само 6 пристојни играчи и американец...значи на ниво на цела држава 6 кошаркари :facepalm: и сакате успеси...доста е едно 4 место (ама и тоа не сте свесни колкав успех е за нас)... и само лаете а половината не знаете правилата за пренос на поени во втора фаза :pos::tapp:

Ne mi se veruva so se se desi na ova evropsko do sea.

Sea treba:
Da ja tepame Latvia so hendikep.

Srbija da odluci deka isto bi bilo za niv da prenrsat 3 ili 4 boda. Nadvor od zdrav razum. Srbija nema da igra za nikogo, ke igra za sebe I ke Izgubi.
Istoto bi go napraile nie, ili bilo koja rep. sto ke se najde vo takva sutuacija.
Zatoa mislam deka ne treba da imame premnogu high hopes, iako bez da ja tepame Latvia +11 nikogas nema da znaeme kako bi igrala Srbija, pak ke recam zdraviot razum veli I realno bi odbrale da izgubat vo takva situacija.
Ajde barem da igraa pred nas. Vaka se im odi vo prilog, a na nas bukvalno nisto na ova evropsko.
Ovoj poraz ke ne kosta mnogu, od poveke aspekti..ke si pokaze vremeto..

Uste koa ja tepavme bosna na podgotovki 20 znaev deka toa ne e na arno I se plasev od ova.

Za profesionalizmot na kosarkarite, a voedno site ostanati reprezentativci vo site sportovi, ima samo edno ime I prezime za toa - kire lazarov

Може сум надвор од контекст али знае некој дали ке има реприза од мечот денеска или утре и во колку часот :)

Добро е во цела оваа ситуација дека конечно дознавме оти нема теорија на заговор против библиската земја од ФИБА.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom