А како стои математиката за медал?![]()
Да ја тепаме Латвија со 20 коша, после уште 2 победи минимум во втората група па уште 3 победи

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А како стои математиката за медал?![]()
Да не заборавам да пишам дека и покрај тоа што 99% сите го фалите Бо како игра ( вклучувајќи ме и мене, секако поради поените што е и океј додека го гледате натпреварот ), али треба да погледнеме малце и за одбраната пошто е далеку и од солиден во одбрана, да не пишам дека со играч помалце сме во одбрана.
Напрајте ми еден јуриш сеа со реплики.![]()
Ne zasluzuvame da odime vo vtoriot krug.
Kolku raboti bea vo polza za nas deneska - imavme ubedlivo slaba selekcija protiv nas. Trenerot izgubi nervi i ni podari 2 tehnicki greski. Sudiite ni pomognaa so ne znam kolku odluki.
I na kraj nasiot tim ispadna anemicen.
Cestitki za Bosancite, apsolutno zasluzena pobeda, cista ko solza. Mnogu faktori bea protiv niv no se izborija lavovski.
Нема везе не е се изгубено, треба и утре да се изгуби.
АЈ објасними како не е тој меч важен? Ако изгуби србија од црна гора 4 селекции имаат по 2 победи.Од тој круг најдобри се Биих и латвиа со по 2 победи во меѓусебните.Така да дококлу деенеска Србија и Литванија победат утре неи тепаме со 10+, на србите им одговара да изгубат за да пренесат 4 бода наместо 2.Мисли малце пред да пишиш
![]()
Да се орасположиме малку![]()
Еве јас ќе почнам , Бо е најдобриот играч во ОДБРАНА кај нас , единствен кој прави дефанзивни скокови и исправа грешки на ТОПОЛИТЕ Гечески и Антиќ.
Бо е најдобар крадач на топки на ова првенство и неуморен борец за секоја изгубена топка.
Ова не смееше да го напишеш![]()