G
Geezer
Гостин
Да го имавме Зен мајсторот наместо Пипан ќе бевме уште подобри...
Океј е. Глуп ти е сарказмот и не ти е на право место и во право време.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да го имавме Зен мајсторот наместо Пипан ќе бевме уште подобри...
Дали сега сфаќате зошто ја победивме Србија? Ако се сеќавате, ни пуштија и на првенството во ракомет, али не, вие пак плукајте по Србија.
Преголем хајп беше направен, премногу надменост имаше околу репрезентацијата. И голема грешка беше враќањето на Гечевски кој има сила за 5 минути игра.
Толку, почна расколот меѓусебен. Антиќ удри по Пипан.
Значи, Србија и Литванија мора да победат се до крај а ние утре да ја победиме Летонија со 10 разлика за да се пласираме. Секоја друга комбинација не ни одговара и ние испаѓаме![]()
Океј е. Глуп ти е сарказмот и не ти е на право место и во право време.
Толку, почна расколот меѓусебен. Антиќ удри по Пипан.
За жал ако Црна Гора ја победи на Србија нас не ни помага ни 50 разлика да победиме![]()
После Европсково и онака е јасно оти Тоше, Антич, Бо и Илиевски заедно со Пипан нема да се дел од репрезентацијата на македонија. Штета што нашата златна генерација на срамен начин ќе се раздели, ама ајде да почекаме до утре, сепак против Летонија јас се прашувам дали воопшто ќе ја победиме, а пак со 10 разлика.
Нели ние ја победивме Србија со 14, а од Црна Гора изгубивме со 1 ?
За жал ако Црна Гора ја победи на Србија нас не ни помага ни 50 разлика да победиме![]()
Кој сарказам? Не мислиш дека ќе бевме многу подобри со Олајџувон и Јуниг под кошевите, плус Џексон на клупата?