БиХ - Македонија | 08.09, недела 14.30 часот |

Статус
Затворена за нови мислења.
Дали сега сфаќате зошто ја победивме Србија? Ако се сеќавате, ни пуштија и на првенството во ракомет, али не, вие пак плукајте по Србија.

Преголем хајп беше направен, премногу надменост имаше околу репрезентацијата. И голема грешка беше враќањето на Гечевски кој има сила за 5 минути игра.

Не треси

И многу ме нервираат коментариве на дечурланата по фб сега сме најслаби..а некни најаки бевме
Ќутете со тие статусите лелееееееееее

Толку, почна расколот меѓусебен. Антиќ удри по Пипан.

После Европсково и онака е јасно оти Тоше, Антич, Бо и Илиевски заедно со Пипан нема да се дел од репрезентацијата на македонија. Штета што нашата златна генерација на срамен начин ќе се раздели, ама ајде да почекаме до утре, сепак против Летонија јас се прашувам дали воопшто ќе ја победиме, а пак со 10 разлика.

За утакмицава се криви Пипан и Гечевски и никој друг. Да, имаше и други слаби поединци (Дамјан, Војдан) ама тие не не упропастија.
Прво, Гечевски е крив затоа што избрза во најмалку три наврати, значи не му се лутам ако промаши од изградена позиција, од чист шут, ама за шутнатите тројки у прва секунда од нападот се да му ебам, па он треба најсвесен да е, 36 години има, еден тон искуство има во него.
Друго, Пипан... Тајм аут е непознат поим за него, Бо во 4/4 на шкрги дишеше ама тајм аут не мора. Гечевски маме ни еба, у напад не може да се состави, у одбрана сите му фаќаат офанзивни овој си дреме. Стај го Брчков бе ВОЛ, стај ГООООО. Фрли го у огин детето, бар сигурен сум дека ќе се бори и дека ќе изгине, млад е, полн со елан.

Бем ти и живот и све, од најслабата репрезентација изгубивме, и тоа како магариња, секоја им чест на Босанците, изиграа неверојатна утакмица и апсолутно заслужено победија момците. Не кур правете математики за со Латвија, не заслужуваме да идеме понатаму и точка.

Не знам зошто уште се тешите со надежи, реално не заслужуваме да одиме понатаму. Игра без идеја и со предвреме прогласени ѕвезди беше ова. И подобро да не одиме понатаму оти живи бруки ќе бидеме со другите репрезентации. Кога со БИХ очајно играме, другите ќе ни ја скријат топката.

Сценариото од пред 2 години, здрави и живи за нови генерации.

Глава ме заболе, си ги намалувам очекувањата со постов. :)

Значи, Србија и Литванија мора да победат се до крај а ние утре да ја победиме Летонија со 10 разлика за да се пласираме. Секоја друга комбинација не ни одговара и ние испаѓаме:place:

Србија и Црна Гора играат последни утре , јас мислам дека ќе направат анализа кај Србите и ќе изгубат против Црна Гора , за нив е подобро да оди понатаму Летонија отколку ние :place:.

Да ви кажам право , ама ич не ми е гајле се до крај да изгубиме ... важно србија ја тепаФме ми го напраија кеифот максимално :D се им е простено сега :))

Океј е. Глуп ти е сарказмот и не ти е на право место и во право време.

Кој сарказам? Не мислиш дека ќе бевме многу подобри со Олајџувон и Јуниг под кошевите, плус Џексон на клупата?

Единствена репрезентација сме која игра без центри... па боље Соколов и Костоски нека играат ако веќе шутираме по 50 тројки на натревар а скокови ни набива играч од 180цм... ебати цепаницата од 3 метра Самарџиски да незнае да положи ...

После Европсково и онака е јасно оти Тоше, Антич, Бо и Илиевски заедно со Пипан нема да се дел од репрезентацијата на македонија. Штета што нашата златна генерација на срамен начин ќе се раздели, ама ајде да почекаме до утре, сепак против Летонија јас се прашувам дали воопшто ќе ја победиме, а пак со 10 разлика.

Ако Црна Гора победи вечер, тогаш залудно ќе е се. Летонија е подобра од Босна, па шансите за тоа се минимални.

Освен Антиќ моментално во цела држава нема квалитетен играч за под кош...и доста им е веќе нека си дојдат па нека прават ремонт за следните квалификации за европско, ама како што гледам одиме надолу...штета што оваа генерација не беше помлада па да изиграше уште 2-3 години заедно..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom