БиХ - Македонија | 08.09, недела 14.30 часот |

Статус
Затворена за нови мислења.
Ако Црна Гора ја победи Србија во последното коло тогаш има круг од 4 репрезентации

Летонија +12
Босна +3
Македонија -9
Црна Гора -6

Тогаш треба да ја победиме Летонија со 11 разлика .

Не, во тој случај прво се гледаат бодовите од мечевите помеѓу овие 4 репрезентации. Ние ќе имаме само 1 победа и автоматски испаѓаме:place:

Јас кога јадам гомна дека годинава играта им е катастрофа сите ме пцуеја, епа сега еве ви на дело... Денешнава утакмица ја изгубивме поради премногуте грешки на Ѓечевски и непостигнатите поени на Дамјан и Војдан. Не ми е јасно како може тренерот да гледа дека на Ѓечевски воопшто не му оди играта и цела утакмица пак да го остави да игра и да прави грешки. Наместо него требаше да го стави Соколов, веќе кога Чековски е повреден и неможе.

Изгледа ќе треба да се отвараат по три теми за утакмица - една за хејтери, една за патриоти и една за оние што пратат кошарка :D.

Абе овој Види Фотос е крив малериште!!!

:icon_lol:

Не, во тој случај прво се гледаат бодовите од мечевите помеѓу овие 4 репрезентации. Ние ќе имаме само 1 победа и автоматски испаѓаме:place:

Леле ужас , ова значи дека Србија не мора да победи со Црна Гора , и така Црна Гора нема да иде во втор круг :гик:

Јас кога јадам гомна дека годинава играта им е катастрофа сите ме пцуеја, епа сега еве ви на дело... Денешнава утакмица ја изгубивме поради премногуте грешки на Ѓечевски и непостигнатите поени на Дамјан и Војдан. Не ми е јасно како може тренерот да гледа дека на Ѓечевски воопшто не му оди играта и цела утакмица пак да го остави да игра и да прави грешки. Наместо него требаше да го стави Соколов, веќе кога Чековски е повреден и неможе.

Баш би сакал тоа да го видам, Соколов центар да игра :)

Со двајца игравме и туј таму Владо нешто ке покажеше остала екипа дрва и истерај надвор.Предраг боље бокс да си се бавта за кошарка дрво невидено браќата исти ѓавол еден од 7 и еден од 6 одлично пет плус.Тоше паметно си направи да се пензионира ама овие го зафркнаа кој друг ако не другарите ке те зафркнат.Реално стар е и време му е да си иде достојанствено.Оние браќа камења слепци значи да викнам комшичиња од зграда што играат малски баскет ке погодат барем 3 шута од инат што се вика.На БО треба да му се дадат најголеми одликувања исто и на Перо друго нек земе да се обеси цел живот тренира да не се даде кош.Предраг колку висок толку глуп дрво цреп.А овие младите еба му мајка ако они не претставуваат тешко на нас

Сега ќе се молиме Србија да ја победи Црна Гора ... а нема да има императив за тоа :(

1236773_10202078019415766_952654143_n.jpg

Едноставно е, Србија и Литванија ги тепаат двете, нас ни е доволно и 10 разлика со Латвија.

После толку нервози човеков може мирно да спие.
aleksandar-petrovic-proglasen-najboljim-bih-trenerom-godine-504x335-20110313-20110331171608-3ef1d454ac2b5fbe57762928e5df1a7e.jpg

Демек ај крај со крај ќе скрпат и ќе победат АМА ништо !
На Самарџиски балетан не му е рамен и не го бива и не го бива и НЕ ГО БИВА !
Единствено што го бива е за давање изјави на крај на утакмица и единствено по што човек ќе го запамти е онаа негова невина фаца кога ќе направи фаул :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom