БиХ - Македонија | 08.09, недела 14.30 часот |

Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде сега со математиките, како со ракометот. Сигурно, имаме ние традиција, другите да изиграат за нас.

Сами штом ја укакавме, тоа е тоа. А и да влеземе, ќе влеземе со 0. И знаете што ми е најкриво? Ова првенство е најслабо по квалитет, нема ниту една репрезентација што посебно се издвојува.
Можевме многу повеќе да направиме од тоа четврто место.

ако влезиме,ќе влезиме со бодојте против србија.

Немам коментар, тотално разочарување. Тренеров ни е за никаде, Гечевски легендарен воанби Сабонис, фала ти за се али ај гитла веќе....Не заслужуваме да одиме понатаму и точка.

Лошо играа, катастрофален напад, но и Босанците не беа којзнае што. Треба да ни биде мака. Многу.

Последната четвртина ја направи разликата. Ние имавме само четири поени од поле, два од под кош и четири промашени тројки. Босанците дадоа три тројки. Не треба повеќе.

Ако Црна Гора ја победи Србија во последното коло тогаш има круг од 4 репрезентации

Летонија +12
Босна +3
Македонија -9
Црна Гора -6

Тогаш треба да ја победиме Летонија со 11 разлика .

Баш најголем потег е тоа, после Бо (нормално он секогаш е најдобар) беше man of the match, трча, се труди, рипа...Јас не барам кошеви од него, па ни од никој друг, ама барем да се трудиш.
Нападот ни беше за никаде, Војдан на лева тројка, Дамјан на десна, Антиќ не може да се открие. Илиевски нешто се труди, а Брчков иако му замеравам, барем трчаше за да се најде во таа ситуација на контра.

Најсмешно ми беше кога Антиќ му се издра на Бо во стилот „положи ја бе брат, што ми ја даваш под кош“...

Јас да бев на местото на Пипан, ќе ставев бар млади некои на крај, ќе гризат барем. Исто не ми е јасно како тој Wright (црнец е ај) им украде 10 rebounds. Па 4 лични имаше на 7 минути до крај, ама за Војдан или Дамјан да влезат за да изнудат уште една треба да дојде очигледно и Мекејлеб да им нацрта.

Све ќе сфатам, ама маалска утакмица се игра подобро од ова бе, 3 тројки од 23 шута...ако ова е најдобро што може да го понудиме, што мајка бараме на Европско?

Трагичното е што не е до талентот, него не се трудат - доказ за тоа е натпреварот со Србија.

Во право си, и мене ми е несфатливо како може да играат толку лошо ама мора и на Пипан да има кривица, он е тој што треба да ги мотивира, доказ како играа на прошлото првенство. Истите играчи имаа челична одбрана која сега беше швајцарско сирење, не ќе да е само до играчите.

Чим некој игра катастрофа и упропастува ситуации (Гечевски и компанија) го вадиш од игра (му се дереш малку да не биде идиот следна ситуација) и ставаш друг.

Денес сѐ беше една голема катастрофа, ние на баскет играме подисциплинирано.

via fb:
9vD9jnd.jpg

Geceski fala ti. Ne isprati doma. Kako so rece nekoi pogore, posle ofanziven I 3 sek napad I nikoj pod kos nikoj ne ti dava pravo da sutiras. Toa nema vrska so forma.

Ej, kako I da e, zasluzivme da Izgubivme. Bez razlika, treba da Im se cestita na bosancite.
Loso izdanie, site sme svesni. Toa e sport. Ubavo e da se bide na evropsko vo sekoj slucaj. Rezultatite se takvi na ova - sekoj sekogo tepa

Tose sve da ti ebammmmmmmmmm :mad:
Bez vrba toj italjanecot i marin moze i treba da bide zadovolni so pobedata protiv srbija i toa e uspeh koga igrame celo prvenstvo bez 5-ka i nevidliva 3-ka
Kakvo razocaruvanje pa podbro i nekni da ne pobedevme vaka e po loso na vakov praznik da gledas da se borat samo amerikanec i makedonec so srpsko prezime a drugite mozeja slobodno da sednat vo publikata ...Ako bea sudiite realni ke zagubevme so preku 20 razlika !
Frli se momce pravo do tarasa ...

Има други експерти покрај псајсајд, да дојдат и да ни кажат дека не беше се ради Тодор?
Фала богу дека не беше, ама 95% е крив Тодор.

Кој ги прави замените во тимот-играчите? сами се менуваат или?

Да беше на клупа, последните 5 минути, ќе не упропастеше ли?

Богами полошо не можеше :pos: од мака се смеам .

Ко нозе да немаа , никакво откривање . Само шут со надевањето кат-тад ќе тргне . Ама не тргна ич . Слободни шутеви ужасно шутнати ..

Надевај се сега +10 утре да тепаме . А Латвија како што играат брза кошарка да ме утепаш не верувам дека ќе ги тепаме над 10 .

Дали сега сфаќате зошто ја победивме Србија? Ако се сеќавате, ни пуштија и на првенството во ракомет, али не, вие пак плукајте по Србија.

Преголем хајп беше направен, премногу надменост имаше околу репрезентацијата. И голема грешка беше враќањето на Гечевски кој има сила за 5 минути игра.

Слободан си.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Дали сега сфаќате зошто ја победивме Србија? Ако се сеќавате, ни пуштија и на првенството во ракомет, али не, вие пак плукајте по Србија.

Преголем хајп беше направен, премногу надменост имаше околу репрезентацијата. И голема грешка беше враќањето на Гечевски кој има сила за 5 минути игра.

Е како не бе . Оној Дуда чуреше на тајмаутите. Не коментирајте за мечот со Србија.

Босна не е селекција за подценување бре, каква маалска екипа што ви е ?

Лоша игра имаше, тоа е тоа. И не плукајте одма по играчите стварно сте смешни. Кога Грција изгуби од Македонија, пренесоа коментари од Грци,но немаше навредна за нивните кошаркари. Ние одма со дрва и камења... НЕТРЕБА ТАКА!

Ке ѓи бодриме за со Латвија! Што се 10 коша ? За 1 мин се прават!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom