БиХ - Македонија | 08.09, недела 14.30 часот |

Статус
Затворена за нови мислења.
Мрзи едни, кој кур не игравте одбрана како со Србија или мислевте Босна сама ќе се победи да ви ебам мороните, еден црнец со метар и желба за растење има повеќе скокови од сите наши центри заедно.

На босанците се им влезе на нас ништо тоа ти е тоа. Го осетив денот уште после првата четвртина. Никој не е крив едноставно таков е спортот има денови кога ништо не ти оди.

Добро што се деси за 2 дена стварно појма немам :rolleyes:

И НА НИКОЈ НЕ МУ ВИКАМ НИ БРАВО МОМЦИ НИ ОВА НИ ОНА, НИ ОНА СО СРБИЈА НЕ ГО ЗАСЛУЖИЈА, ОВОЈ ТУРНИР НЕМА ПРЕЧЕК ЗА ПОЧИТ, ГО*НА ДА ЈАДАТ КРЕТЕНИВЕ !!!!!!!!!!!

Ако утре ја тепаме Латвија,а после она изгуби од Србија и утре ако Босна изгуби идеме даље или не?

Poveke bi sakal pobedi nad Crna Gora i Bosna otkolku pobeda na Srbija. Vaka samo ke si se tapsame po ramo deka ete sme go pobedile severniot ni velikan.

Што сакате повеќе од Гечевски, со 37 години добро е што и толку покажа. Фала им на сите за тоа пред две години, ама се си има граница, време е за ремонт на репрезентацијата

Сериозно, кој ремонт?

Па ние нема ваква репрезенатција да составиме уште 20 години. Ниту школи има, ниту тренери, ниту традиција. Ни се поклопија коцките со Бо на минатото првенство и направивме чудо. Слатко ама кратко...

Племето да им го ебам, не уништија сите. Како може бе толку мрши да имаме во состав, стварно не знам. :mad:

Значи сеа Литванија мора да ја тепа Црна Гора, а ние да ја тепаме Латвија и одиме понатаму?

Овие салам се имаат испијането за победата против Србија. Ево гледам уште се трезнат а и многу рано им дојде утакмицата.:cautious:

Што сакате повеќе од Гечевски, со 37 години добро е што и толку покажа. Фала им на сите за тоа пред две години, ама се си има граница, време е за ремонт на репрезентацијата

Доста со тие 37 години, Силва беше шампион до пред два месеца во ММА со 37 со многу појак тренинг и напор него една „банана“ утакмица со две волку слаби селекции, врска немаат годините туку колку си тренирал. Многу се шпекулира со годините, 37 не се 107 години.

да ги пречекаме момците на аеродром:love:............. И ДА ЗЕМАМ ЖЕНИТЕ НИВНИ ДА ГИ МАЛТРЕТИРАМ ТАМУ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom