БиХ - Македонија | 08.09, недела 14.30 часот |

Статус
Затворена за нови мислења.
Колку се слаби Босанциве, доволно збори тоа шо и вака очајни држиме резултат. Доста со тројките, игра у рекет сакаме:vozbud:

Ајде сега на полувреме по една ракија да се смири раката и се враќаме.И дај некој пробив на кош нека пробаат Босанскиве центри не се Ибака,секој обид за блок 90% ќе им заврши како фаул по рака.

Ако продужиме вака ќе не тепаат со повеќе од 10 разлика, ваљда ќе се свестат на време.

Срамота е воа, и ако успееме еве да тепаме со Босна, понатаму мислите вака ќе не ланчаат? Ај сеа Босанциве незнаат да искористат ама понатаму другите репрезентации ќе не обдрснат, не знам што треба да се направи за да ебано сватат дека треба да се борат и да влегуваат а не ко пички да ми ја држат топката цел напад.

Не знам како не сфаќаат дека не им иде 3 поени со години веќе! И така Босна е очај исто како и нашиве, нека одат на сигурни поени, нема што да се брка многу резултатот.

ФИБА мафија може ја мрази репрезентацијата на настарата цивилизација во галаксијата, ама дупло повеќе мрази сечени. Уште некоја техничка и некој фаул и наша е оваа. :D

Знаев дека ке биде многу тешко со Босанците,иако се послаби од нас.Значи не утепаа со скокови и претеравме со тројки кој денес не ни идат баш.Ке биде тешко до крај и се гледа колку се мотивирани Босанците ...

Овој Гечевски ако знае што игра...
Сто топки му фатија а и тие малку што ги фати му испаднаа од раце. Јас незнам како може мрга од над 2 метри да има толку нежен стисок на рака. Абе треба да го фати баскетот и да го издише со рака а не да му бега ко на девојче некое и тоа девојче кое нема појма од било кој спорт.

29 поени дадовме во една четвртина со Србија, сега 28 имаме цело полувреме. Многу мршаво.
Повторно почнаа со безглавите акции и шутеви, кои очигледно не ни одат, барем не засега.
Не утепаа од офанзивни скокови, во дефанзива Џедовиќ и Мирза на заебанција им даваат кошови, одбраната е ептен лоша.
Не скинаа на контри и што е најважно, не знам дали Пипан и компанија гледаат нешто пред натпревар, анализираат, ама Босанците не смеат да се оставаат на три, едноставно е. Добро е што не им е тргнат многу-многу шутот, иначе...

Поборбени се, заслужено водат, минимално. Мора да се оправиме во второ и да тргнеме позрело. Па ќе си дојде победата сама по себе.
Досега не бев на форумов пуштен, затоа и губевме, со Србија бев постојано и пишував на паузи, па победивме.
Суеверието отсега па натаму, продолжува.

Антиќ бе :facepalm::facepalm::facepalm:

Па овие со рекламите на тајмаут поглупо нешто неможеа да напрат, да неможиш да слушниш нешто, да се помочам во one, горска, витаминка, куротинка во сите :mad:

Овие во салата "навивачите" најголеми морони се, глас не се слушна од нив цело време се слуша волим те босно овие абер немат, пички едни дезердерски, Меккејлеб бара поддршка, алооо играчите ве молат да навивате Р Е З И Л !

АЈДЕ МОЖИМЕ БЕ !!! НЕМА ПРЕДАВАЊЕ !
М А К Е Д О Н И Ј А !!!! :vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom