chipicaoo
unknown
Na ganja mislev....ne navreduvam. Neam pcovka vo postovite za razlika od tvoive pazarski prostakluci. A ako takvo neso ti se pusi, toa so prvo ti padna na pamet, ne e problem....
не ме замарај
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na ganja mislev....ne navreduvam. Neam pcovka vo postovite za razlika od tvoive pazarski prostakluci. A ako takvo neso ti se pusi, toa so prvo ti padna na pamet, ne e problem....
Абе на суд поминуваш без "кривична осуда", ако имаш грамажа за лична употреба.
И 24 сати можат да те држат без око да им трепне.
Абе на суд поминуваш без "кривична осуда", ако имаш грамажа за лична употреба.
И 24 сати можат да те држат без око да им трепне.
Тоа што го збориш е доколку се декриминилизира, што не е случај во МК. Во Хрватска и Црна Гора има ваков закон. Не и тука.Тоа грамажа за лична употреба не се води по кривична постапка туку се одговара прекршочно. Мислам дека казната за таа грамажа до 5 грама (пакетче) е 400-500 евра. И не, не се лежи во затвор и мислам дека не се отвара ниту досие во полиција ама не сум сигурен![]()
Тоа што го збориш е доколку се декриминилизира, што не е случај во МК. Во Хрватска и Црна Гора има ваков закон. Не и тука.
Пишав јас за стеблата значи тие се временски распоредени за да има константна берба,имаш растенија кој можеш денес да ги береш и имаш растенија кој сега станале расад и за кратко време би се расадиле за да растат и даваат плод.Овој е за во гинис ако користел 40 стебла за лична употреба, и чак норис не го може ова.
За полицијата да не правиме муабет, како бе знаеле од почетка дека има садено, ми кој кур што чекале тогаш да пораснат.
Вложил во семе, опрема, вода, струја... и напрај есап на крајот, со тие трошкови - можел да си купува за лична употреба, и секогаш да има грамажа која не претставува кривично дело. Што мислел, не знам. Освен ако....имал некој профитабилни планој. Тогаш со право го затвориле.
А според "бавчата" на видеото..... не го спасува ниеден адвокат.
Тогаш тоа е најсилниот доказ за потврда на тезата дека марихуаната не лечи канцер...А ако стварно е болен од таа дијагноза?
Тогаш тоа е најсилниот доказ за тезата дека марихуаната не лечи канцер...
За рак нема лек,а марихуаната помага со менаџментот на болката