Фан клуб - РК Вардар

Само шо сакав да се пожалам дека дербиво ми е некако бездушно, ете ги плавците у конфликт со Комити :D

Se kladam deka cim go nema derbivo na Internet zabraneto im e MVR da ne gledaat strancite dokolku ima incident. SE E POD KONTROLA.

Голман!!! Одма !!! Што се деси со овој што го донесоа Малумбрес ???

Кастратовиќ со изјава после утакмицата дека ова е само 50% од можностите на играчите.
Нема да се занимавам со проценти, али сигурно ова е далеку од максимумот и играта која можат да ја дадат нашиве играчи, џабе се палат сељаците.
Нешто што многу ме нервира е тоа што многу лошо ги шутираме пеналите, пола ги промашивме....
Голманите ни се ужас невиден, греота е ваков тим да има волку лоши голмани. Дибиров е лудило, играчиште ! Само тој како да даваше максимум и Прибак секако. Другите некако премногу релаксирано ми делуваа, се виде тие неколку минути кога се стегнаа во одбрана не можеа гол да ни дадат и уз тоа направивме предност од 3-4 гола. Ми се свиѓа тоа што играме брза ,атрактивна игра имаме сосема солиден напад, али на одбраната мора повеќе да се работи. Иако со посериозен пристап и таа би била на ниво.
Не смее тоа да биде оправдување, требаше да ги победиме али тоа е. Добро е што за разлика од лани, сега погодивме напад во последни моменти за нерешено.

По мене најреален X :D
Сељациве ни изиграа маестрална одбрана,ние промашивме неколку пенали а и со Милиќ искинав живци :mad:
И од тој Шпанецот не очекувам дека ќе биде екстра голман.Дибиров стандардно си гази исто и Брумен.Столе некако изигра под своите можности можеби и добро беше чуван.Другиве топло ладно :)
Можеби Вујо да беше ќе се пееше друга песна ама како и да е за прво дерби е сосема доволно зачинето и со мали инциденти :нинџ:

Можеби е рано, ама одма се чувствува отсуството на Вујовиќ, неговата брза и допадлива игра. Прв меч, Вардар некако на сила и на мускули изгура до нерешено, а и Металург беше многу послаб од вообичајно.

Дибиров е ѕвер, само не знам што му требаше да го лобува Митревски при пеналот, ама му се простува, нема врска.
Да, очајно, ОЧАЈНО на Вардар му треба голман. Затоа што вечерва тимот играше со хендикеп, голманите имаа 5 одбрани заедно. А играа по половина меч. Брука!

Не знам дали приметивте, Лино на тајмаут: '' Кога ќе имате дуел со малиот Стоилов, одма паѓајте ''. Колку педерски, не ми се верува.

Бојана му раскинала на дебелиот излеа.... Катастрофа е !

bojana500.jpg

Не го берело Џамбо у гумана...

Не знам дали приметивте, Лино на тајмаут: '' Кога ќе имате дуел со малиот Стоилов, одма паѓајте ''. Колку педерски, не ми се верува.

И што е најграгично после тоа му досудија пробивање што везе си немаше, кога лигушот Миркуловски падна....

Рече цитирам:
- А кад вас овај фаулира.....мали.....овај Стоилов,падните доле.

Не му ги извртувај зборовите.
--- надополнето: 7 септември 2013 во 23:08 ---
И што е најграгично после тоа му досудија пробивање што везе си немаше, кога лигушот Миркуловски падна....

Која утакмица си гледал ти не знам.....:confused:

Рече цитирам:
- А кад вас овај фаулира.....мали.....овај Стоилов,падните доле.

Не му ги извртувај зборовите.

Парафразирав. Нормално е кога ќе те фаулира некој, да паднеш. Барем во поголемиот број на случаите. Червар мислеше на контактите, не сме будали. Нареден напад Миркуловски се фрли како да го погодија со снајпер, а Стоилов прашање беше и дали го допре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom