Македонско фудбалско првенство 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како што пишав и претходно, Вардар е чист во целата оваа ситуација и нема никаква основа да му се додели службено мечот на Металург! Грешката ја имаат направено службите од ФФМ. А платениците од Мак Спорт, Металург и еден куп душегрижници што се напалија дека Вардар ќе изгуби службено, може само да го земат у уста!

абе брат кулирај ..... шо ти е гајле ..... остави ги ... игнорирај ...

За тоа дали Вардар е чист за оваа работа со Бујчевски, ете ви еден цитат од macedonianfootball форумот, членот мислам е вработен во ФФМ:

gi proveriv informaciite od mak sport u komet, sve sto pisuva e vistina, samo spored mene osven ofs, kriv e i sekretarot na vardar posto on mora da gi proveri site informacii, pa posle nego se krivi i od ofs posto i oni treba da gi proverat informaciite i na kraj kriv e i fudbalerot posto koga ja zel ispisnicata so golemi bukvi na sredina pisuva deka ako igra za lisice posle zemanje na ispisnicata taja prestanuva da vazi (ako sakas da ti pustim slika od ispisnica da vidis). sto znaci deka situacijava e cista i dokolku se odlucuva pravilno metaurg ke dobie sluzbeno 3-0, a vardar ke se spasi od minus tri boda samo ako dokaze deka ne bil svesen za napraveniot propust.

За тоа дали Вардар е чист за оваа работа со Бујчевски, ете ви еден цитат од macedonianfootball форумот, членот мислам е вработен во ФФМ:

Легендо, ја црпам информации директно од клубот така да дај олабави ќе те замолам...

Уште е почеток на првенството и +3 или -3 бода, сега ништо нема да значат. Искрено, не сакам Металург да добие службени поени ама многу ме радува што Металург го приметил тој пропуст што го направиле Еуромилк (или било кој друг). Во клубовите треба да работат писмени луѓе и вакви грешки се прават само заради тоа што во фудбалот имаме залутани луѓе кои појма немаат што работат.
Се надевам дека никој нема да изгуби или да добие бодови на зелена маса, ама многу ќе ми направи ќеф ако има казна за тој што „успеал“ да превиди ваков очигледен прекршок. Доста е веќе од неписмени луѓе во фудбалот.

Уште е почеток на првенството и +3 или -3 бода, сега ништо нема да значат. Искрено, не сакам Металург да добие службени поени ама многу ме радува што Металург го приметил тој пропуст што го направиле Еуромилк (или било кој друг). Во клубовите треба да работат писмени луѓе и вакви грешки се прават само заради тоа што во фудбалот имаме залутани луѓе кои појма немаат што работат.
Се надевам дека никој нема да изгуби или да добие бодови на зелена маса, ама многу ќе ми направи ќеф ако има казна за тој што „успеал“ да превиди ваков очигледен прекршок. Доста е веќе од неписмени луѓе во фудбалот.

А што ќе кажеш за картите што се продаваа на Металург-Вардар т.е беа под име Металург-Карабах?

Редок тип на дегени има у вашата управа ;)

Што се случило на металург вардар? каков пропуста . Вемолам некој со 2 реченици нека објасни да нне барам неколку цели страни наназад.

Што се случило на металург вардар? каков пропуста . Вемолам некој со 2 реченици нека објасни да нне барам неколку цели страни наназад.

Новиот фудбалер на Вардар што се вика Бујчевски едно коло пред да играат Металург - Вардар одиграл натпревар за неговиот стар клуб Еуромилк, иако веќе не бил нивни фудбалер.
На 26ти август добил исписница од Еуромилк, а на 28ми август играл на натпреварот Еуромилк - Ренова.
--- надополнето: 4 септември 2013 во 23:11 ---
А што ќе кажеш за картите што се продаваа на Металург-Вардар т.е беа под име Металург-Карабах?

Редок тип на дегени има у вашата управа ;)

:pos::pos::pos::pos::pos:

Озбилно наплаќале карти од Карабах???
Тоа некој од редарите изгледа самоиницијативно. Можеби мислеле дека ќе дојдат комити па ќе ќарат некој денар. Ти гарантирам дека тоа не е идеја на управата.

:pos::pos::pos::pos::pos:

Озбилно наплаќале карти од Карабах???
Тоа некој од редарите изгледа самоиницијативно. Можеби мислеле дека ќе дојдат комити па ќе ќарат некој денар. Ти гарантирам дека тоа не е идеја на управата.[/quote]

Тие што продаваа, си продаваа пред стадион на масичка, и беа деца од младинските школи, никакви редари. Им викам нели карта не се наплаќа, од кај сеа тоа? И ми викаат нема врска тоа, си се плаќа ќарта.
Да де се плаќа, ама само со Вардар кога се игра, еее копуци еднии :)

Дали има некој заинтересиран да почниме "Last man standing" и за нашето првенство? Таман сега паузата да се искористи за пријавување. Требаше пред да почни првенството ама мене сега ми текна :D
Шо велите?

Добра идеја, ајде кога веќе ти текна отвори нова тема и да почнеме со пријавување. Пријавувањето заедно со избраниот тим нека трае до 13.09.2013

Се сложвам со мислењето на Кико.
Да се најди некој само да ја почни темата.

Се сложвам со мислењето на Кико.
Да се најди некој само да ја почни темата.

Jaс ќе ја напрам само причекајте некоја минута :)
--- надополнето: 7 септември 2013 во 23:06 ---
Еве ја темата. Повелете.

Читам на мкспорт вчера дисциплинската комисиа ффм кренала постапка против Шкендија поради ТРАНСПАРЕНТ со националистичка содржина,значи имало пишано нешто на некојси зид а споредн нив тоа било транспарент(јас лично не сум видел но и да има нешто такво,имаа скоро на сите стадиони не само кај нас).

Но циркузот не завршува туе значи мечот се одиграл на 4август ако негрешам додека постапката се покренува на 5 септенври,значи по еден месец му текнало,е сега како што и пишале овја од спорт дали некој им праќа тајни пораки на Шкендија незнаеме но оваа нее на добро:facepalm:.

Го пишав ова овде затоа што требе да вида сите колку ги боли тоа што Шкендија си најде стабилен спонзор и мозе да стане класа тим за разлика од другите,а кој се тие :cautious:

Читам на мкспорт вчера дисциплинската комисиа ффм кренала постапка против Шкендија поради ТРАНСПАРЕНТ со националистичка содржина,значи имало пишано нешто на некојси зид а споредн нив тоа било транспарент(јас лично не сум видел но и да има нешто такво,имаа скоро на сите стадиони не само кај нас).

Но циркузот не завршува туе значи мечот се одиграл на 4август ако негрешам додека постапката се покренува на 5 септенври,значи по еден месец му текнало,е сега како што и пишале овја од спорт дали некој им праќа тајни пораки на Шкендија незнаеме но оваа нее на добро:facepalm:.

Го пишав ова овде затоа што требе да вида сите колку ги боли тоа што Шкендија си најде стабилен спонзор и мозе да стане класа тим за разлика од другите,а кој се тие :cautious:

Па има бе, не се правете глупи, трансот на навивачката група. ;)

Да бе, еј бруки невидени :pos:

Ако е за тоа што пишувало на ѕид тогаш треба да се казнат и Ренова и Тетекс, бидејќи и тие играле со тој натпис. Ама неее...Шкендија им е трн во окото!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom