Maкедонија - Србија | 06.09, петок 21 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не не, нека си тепаат ко шо треба за да си пренесеме и ние 2 бода после од нив :D
Не не, нека си тепаат ко шо треба за да си пренесеме и ние 2 бода после од нив :D
Sekako ke preneseme dali od Latvija ili Srbija isto ni e :D

Мене сега ми текна, не му рече Игорче вчера на Италијанскиот судија нешто како Грацие Сињори, и пријатно? :pos:

Му рече грација сињоре и пред тоа тресна нешто, не се саќавам баш што.

Мене сега ми текна, не му рече Игорче вчера на Италијанскиот судија нешто како Грацие Сињори, и пријатно? :pos:

Mислам дека рече, ауу колку е изгубен, до даска. И после тоа со грацие сињори.

Го има ли некаде да се симни натпреваров, но со српски коментар. Овој Игор не можам да го слушам како просерава а и Сител го тупат па не може ништо да се чуе од разговорите на тајмаут, што е многу интересно.

Инаку, никој не ја спомна улогата на Брчков. Изигра само неколку минути, ама ите како добро си ги одработи неговите минути, се надевам дека вака ќе продолжи и ќе биди добра резерва за да одморат другиве високи играчи.

Го има ли некаде да се симни натпреваров, но со српски коментар. Овој Игор не можам да го слушам како просерава а и Сител го тупат па не може ништо да се чуе од разговорите на тајмаут, што е многу интересно.

Море мамицата инфериорна..
До кога со овие комплекси на пониска вредност бе? На тајм-аут не слушна никој кога кај нив некој рече „ало можемо да испаднемо због ово“?
Србија ќе ви пуштела утакмица на европско.. MY COCK!

"@Press24mk: Тинејџер од Кратово прободен со нож се бори за живот - крвава драма на Камениот мост http://t.co/NWSiQk6SJA"

" полицијата трага по сторителите " the fav one.

Geezer јас ти реков дека Гече можи ите како добро да го чува Крстич :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom