- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.322
- Поени од реакции
- 10.505
Вселување од 10-ти до 15-ти?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурен си или од газо трескаш , дека на тв кажаја дека во битола имало уште 200 места слободни !
честитки до тие што се применисега гледав списоциве не ми се јасни некој работи,
како можи луѓе од битола да ги сместуваат во студенскиот дом во битола шо ку*ац барат од битола се и встуденски да седат , да им зафаќаат место на оние на кој навистина им треба место, а другарчина мој од ресен да ги одбиваат со просечни примања.. и немало врски седне гром да ги отепат сите
во табелата пишува од која општина се, не конкретно од кое место на живеење се.
Така на пример ако пишува битола, не значи дека се од битола, можно е да се од околните места/села што се водат под општина Битола.
380 легла се официјално. Но сега не е баш така, управата начука кревет во секој ќош. Така да соба што е нормална да биде двокреветна сега е трикреветна. Неофицијално слушнав дека леглата се 405.Сигурен си или од газо трескаш , дека на тв кажаја дека во битола имало уште 200 места слободни !
па едно 10-15 мин со автобусКајгана, damn you.
Се извинувам што добивте повеќе нотификации од мене.
Инаку примен сум во Гоце Делчев, иако аплицирав за Стив 1,2 ...
Троа далеку ќе ми биде Филолошки факултет ?
![]()
Кајгана, damn you.
Се извинувам што добивте повеќе нотификации од мене.
Инаку примен сум во Гоце Делчев, иако аплицирав за Стив 1,2 ...
Троа далеку ќе ми биде Филолошки факултет ?
![]()
![]()
Ах бе тоа е кога се ставаат одговорни некој што не е ни седел во студентски.
2000 евра за казна![]()
Па јас да имам 2000 евра сигурно нема да седим во студентски.
Поставиле дека ќе се продаваат макарони и шпагети во бонската, ај што се поскапи од продавници ама напишале дека е забрането решо да донсеш.
Да не дојде Спиро и да ги вари![]()
Во кој студентски е сликава? ГОце?
иначе макароните ќе си ги кисниш само во вода и така делкај ги помалку ќе ти го дујат стомакот![]()
Стив е, нели гледаш печатот сега ја видов на фб
А и имаше залепено дека е забрането и машина за перење, машина за перење бе.
Штета ќе мора да не ја пуштам центрифугата да не ме слушне некој![]()
![]()
Ах бе тоа е кога се ставаат одговорни некој што не е ни седел во студентски.
2000 евра за казна![]()
Па јас да имам 2000 евра сигурно нема да седим во студентски.
Поставиле дека ќе се продаваат макарони и шпагети во бонската, ај што се поскапи од продавници ама напишале дека е забрането решо да донсеш.
Да не дојде Спиро и да ги вари![]()
Море нушка требал си обратно да пишеш, гоце алтернатива а кузман нумеро уноПриман сум у Гоце, втора опција ми беше Кузман. Е сега да прашам дали е можно ако сака некој од Кузман да се префрле у Гоце, да направеме "трансфер"? Или ако има некои начини да ми пообјасне некој, оти сум на градежен па знаете, ногу е поблиску...
и да, колку време е од Гоце до градежен ?