Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
Кој се всели во Пелагонија? Обврската за жиранти се носи после вселувањето, така?

Да ќе ти ја дадат таму со другите документи, сменета е не е истата од лани. Исто треба и две меници пополнети :)

без разлика дали ќе се пополнат или не, треба да има и за нас кога веке има за другите, ич не е фер. Иначе ќе заборавив, со среќа нека ви е на сите!:)

Си пишува убаво во конкурсот, 20% од местата во сите домови се за бруцоши.
Епа ако не се пополнат тие 20% со овој конкурс и за вас ке има повторен конкурс.
Fair enough.:)

ај овде да се обратам за помош.
се работи за бруцош, сеа за смесувањето, прашањето ми е дали може жиранти да ти бидат родителите? пошто некаде пишува да, некаде не....
и како се уплаќа? таму во готово во домот ги даваш парите или во банка треба нешто?
ај некој поискусен и поупатен во овие работи, нека биде од помош :)

ај овде да се обратам за помош.
се работи за бруцош, сеа за смесувањето, прашањето ми е дали може жиранти да ти бидат родителите? пошто некаде пишува да, некаде не....
и како се уплаќа? таму во готово во домот ги даваш парите или во банка треба нешто?
ај некој поискусен и поупатен во овие работи, нека биде од помош :)

Жиранти може да бидат родителите, важно е да ги имаш потребните потписи и печати. Се се плаќа на уплатници, сметките се истакнати во домовите. Разгледај неколку страници наназад во темава, процедурата за вселување е иста за сите.

честитки до тие што се примени ;) сега гледав списоциве не ми се јасни некој работи,
како можи луѓе од битола да ги сместуваат во студенскиот дом во битола шо ку*ац барат од битола се и встуденски да седат , да им зафаќаат место на оние на кој навистина им треба место, а другарчина мој од ресен да ги одбиваат со просечни примања.. и немало врски седне гром да ги отепат сите

Аплицирав за Стив 1ва и 2ра зграда а како втор Пелагонија, но ме примиле во Стив во 3тата зграда.
Знам дека 1ва и 2ра биле реновирани, а 3тата не. Ако може некој да ме извести како е во 3тата зграда ? И дали е можно да побарам преместување во 1вата и 2рата?

Ако можи некој да ми кажи дали може бруцоши да аплицираат повторно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom