Сета среќа, Кили е најголемиот криминалец и проблем во државава.
Исто вака бе и тие од Смилковско ги пофаќаа, нели? Или во друг универзум беше тоа
Само да... Кили последно време беше малку погласен од вообичајно. Па...
ваљда е вистина. Aj houp so.
Една од ретките работи што ми се свиѓаат во земјава во која живеам се првите знаци искри на пресметка со џанкераната.
Не ми е најмал проблем. Скоро најголем (ми) е.Џанкераната ти е најмал проблем, треба прво да се апсат шмркаторите во Влада што се или пак дилерите од Чаир...
Не ми е најмал проблем. Скоро најголем (ми) е.
Шмркаторите во влада има за што друго да се клетат не за шмркањето, а дилерите сами по себе можат да шиткаат на стада овци.
Фаци ко оваа го направија џанк имиџот kewl.
Хах, кај го напишав то бе побратиме?Јаки приоритети, мора да признаам. Прво кинење на дечурлана кои сакаат да се „кул“ па после вистинските криминалци. Али ај нејсе, секој со своето.
Го видов прошлиот петок во Веро, се влечеше лево десно, не изгледаше на човек, едвај одеше. Треба да се тргнат вакви појави од јавноста иако не се работи во државава приоритетно кога станува збор за криминалот.
Хах, кај го напишав то бе побратиме?
И кај напишав дека „прво овие, после тие“?
Зошто ми вадиш муабети (од контекст)
Ако се сеќавам добро, погоре напишав дека државата почна да се пресметува со џанкераната во Македонија. Клучни зборови: почна, пресметка, џанкерана
Никаде не спомнав приоритети, редови, критериуми.
Но, шо викаш, ali aj nejse