Направи сам (гардероба, накит, чанти, обувки...)

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ќе го проба ова?

1146467_579954715376655_1620327708_n.jpg

Кој ќе го проба ова?

1146467_579954715376655_1620327708_n.jpg
Јас би го пробала, ама какви се овие бои? И каде можат да се најдат?

Имам пробувано порано нешто слично. Имам една кафеава сукња, која не ми беше многу убава за носење. Ја изврзав цела со ластичиња и ја потопив во доместос и вода. И излезе целата шарена(кафеаво-бела). Чат пат знам да ја облечам и денес. :)

Јас би го пробала, ама какви се овие бои? И каде можат да се најдат?

Имам пробувано порано нешто слично. Имам една кафеава сукња, која не ми беше многу убава за носење. Ја изврзав цела со ластичиња и ја потопив во доместос и вода. И излезе целата шарена(кафеаво-бела). Чат пат знам да ја облечам и денес. :)

Има во Скопје бои за текстил. Али ти предлагам како за старт да пробаш со темперни и сликај го резултатот. Ако навистина излегува овака, тогаш купи текстилни бои.

Има во Скопје бои за текстил. Али ти предлагам како за старт да пробаш со темперни и сликај го резултатот. Ако навистина излегува овака, тогаш купи текстилни бои.
Ајде важи ќе пробам, кога ќе имам повеќе време да се шлапам со вакви работи. Ќе сликам обавезно и ќе споделам искуство. ;)

Shakti, мислам дека и ти можеш многу да допринесеш на темава. :)

Ајде, ќе се активирам деновиве и ќе прикачам слики од тоа шо сум направила досега.:)

Обична е. Го имам пробано ова, само овака нешто...

Има и други слични видеа. Разгледај ги. ;)

Ова го имам пробувано и јас. Или ќе ми се погодеше премногу лак па уште пред да се исуши ќе ми се размачкаше или ќе ми беше ретко. Никако да најдам средина.
А тоа на сликата премногу ми се допаѓа, ама не ми е јасно како испадна таква шарата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom