Литванија - Maкедонија | 05.09, четврток 21 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што ве ебам идеме позитива малце, па цел живот неправди трипиме сега за еден пораз ќе плачеме ?

Лани со победа против јужните, како аутсајдери, добивме огромна мотивација и победивме.Па србендиве да ги победиме кој ќе не запре бе ? А што знаат србиве ? Што се бољи од нас ? само позитива, само тоа ни остана.

Ама сепак, на едно вакво ЕП не би се изненадил и 2 победи да се доволни за следна рунда. Идеме јако, и така пред првенствово очекувавме пораз од овие.

За Македонија!

Така еее!
Animated-Flag-Macedonia.gif

Не стварно...може утре па ќе ни тргне од кај знаете...може и да не потценат србиве, посебно по 2 порази...тука е нашата шанса, сеуште не е ништо изгубено, првенствово така го напраја да може, да не речам, со една победа само да се пласираш понатаму :D

Аууу Пипан со изјавата, гаќите ќе им ги напуни :pos:

Сепак, ќе им порачам нешто: Дури сега нѐ налутивте, дури сега ќе видите со кого си имате работа“, бесно изјави Пипан.

хммм:unsure:

Се договоривме, утре станувамме од спање сите одиме до најблиската трафика, зимаме по една грепка на кој ќе му се падне највише тој отвара тема :D

Мислам дека не сме со Хрватите во група...

Да бидеме реални брат, Хрватите вештачки сакаат да се прават така, wannabe Словенци. :D Плус, за разлика од Србите, многу попријателски се понашаат со Нас (и вас од Босна... некад.) :D

Србиве се копиљи бе! Ме нервира што ние секогаш сме биле тие што ги сметаат за braco nasa mila, а тие често ни го пикаат. Ептен сакам да ги плеснеме!

Забегавме ептен сеа... :X3:

Него, сериозно, за да тепа Македонија и да освои првенство, треба јас да отворам тема. Ама пошо не отворам, сериозно, најсериозно, за да го тепате Белградски пашалук утре, Ilumious нек скоцка тема, па ќе ви'ите :D

Сепак, ќе им порачам нешто: Дури сега нѐ налутивте, дури сега ќе видите со кого си имате работа“, бесно изјави Пипан.

утре Пипан:

Не налутија, но прекасно, немавме време да им покажеме со кого имаат работа!

Идам да спијам Пипан и мене ме уплаши :eek:

сељак клоца од репрезентација, дајте друг трењер.

ја незнам што се замарате со гледање баскет ... други репрезентации буткаат малди играчи ние уште малце ќе го викаме перо блажевски назад. Толку ни е капацитетот со просек и испод просек играчи како самарџиски кој игра во репрезентација благодарение на врските кој ги има. За утре let me guess пак судиите ќе ни бидат криви.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom