R
Rigel Kent
Гостин
Мислам дека е добро бидејќи повеќе шанси имаме против Литванија , а од друга страна српските центри би биле надмоќни над нашите.ова што ја гзаат Литванија добро ќе е или?мене ми делува ко да не ќе е..
Мислам дека е добро бидејќи повеќе шанси имаме против Литванија , а од друга страна српските центри би биле надмоќни над нашите.ова што ја гзаат Литванија добро ќе е или?мене ми делува ко да не ќе е..
Уште една варијанта.Ајде мала анализа ако го интересира некој за што понатаму.
Прва варијатна:
Нашиве да се здиват да почнат да јадат живи луѓе при што ги тепаме следните 4 во ред и идеме понатаму како први од група.
Проблемот со ова е дека иако Литванциве навистинаа испаднаа тоа и што мислев дека се, тигри од хартија.Србиве од друга страна испаднаа дека од припремните мечовите не им биле 120% од тоа што го можат туку реална натпреварувачка форма и нив да ги победиме во нормален меч ќе биде Сизифов труд али не и невозможно со правилна припрема.
Втора варијанта:
Ја тепаме Литванија + Латвија + Босна и поминуваме понтаму како трети од група,Ова и не е толку нереална ситуација.
Трета варијанта:
Ја тепаме Србија + Латвија + Босна при што Црна Гора до крај добива само еден натпревар а ги губи останатите.Оваа е понереална варијатна и од првата до негде зошто не само што најтешкиот дел од првата варијатна го идеме туку и од други зависиме
Четврта варијатна :
Ги тепаме Босна и Латвија притоа Латвија ја победува Црна Гора а губи од останатите,Босна ја тепа Црна Гора и уште една највеќе и Црна Гора ги губи сите преостанати.Или пак Црна Гора победува уште една од Србија,Литванија али губи од Босна и Латвија при што ние,Црна Гора и Латвија правиме круг во кој ние би требало да ја тепаме Латвија со два разлика.Овдека целосно зависиме од туѓите игри и веќе за 2 кола ќе се знае дали оваа варијатна е изводлива.
Уште една варијанта.
Ние ја тепаме Литванија, Босна и Латвија. Црна Гора ги тепа Латвија, Литванија и Босна, така ние поминуваме како 3ти, а Литванија испаѓа.
Во твојата втора варијанта Македонија, Црна Гора и Литванија ќе имаат по 3 победи, не е сигурно дека поминуваме.
Ќе биде каша попара во нашава група.
можда и за првоБогами за второ место има калакурница да буде.
Ма не бе, у право е.можда и за прво![]()