Македонија - Црна Гора | 04.09, среда 17:45 часот |

Статус
Затворена за нови мислења.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.137
Поени од реакции
8.098
Како се вика тој Хрватот се да му ебам?

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Oleg Ribarcuk И јас од прееска мозгам како дојде топката кај црногорците кога еден од црногорците ја пунка топката во аут :facepalm: Ако знаеа судиите што судеа јас куров го сечам, уствари знаеа топка за црнагора :tapp:

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
Ok e da se zbori za sudiska greska, ama ne I za zagovor. Toa e bezveze.

Analizirajki ja igrata posebno poslednite 5 minuti - uzas. Najloso sto moze izigravme vo napad I odbrana.

Na kraj matrijalna povreda na pravilata. Koga organizacijata ne si gi pocituvaa pravilata koja sama si gi vovela, I regularni poeni ne ti se priznaeni togas nema sto mnogu da baras. Mizerija. Otide se u nepovrat

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Абе ЕКСПЕРТИ и да сме воделе 200000 разлика НЕ УКРАДОА СФАЌАТЕ?!?!?!?
НАТПРЕВАРОТ не го изгубивме РАДИ ТОА ШО СЈЕБАА ПОСЛЕДНИ 5 НАПАДИ него затоа што КОПИЉАЦИТЕ НЕ СУДЕА ЧИСТ КОШ.
Тоа е основно правило да им се серам у уста!!!! Жалби поднесувале да бе ова е основен суд па жалби ќе праќаме..

Немам коментар утре ако тепаме онда имаме шанси за добар пласман ако не можеме само да се надеваме дека 3 по ред ќе тепаме.

И за крај ДА ВИ УМРЕ СВЕ НАЈМИЛО ГНИДИ СУДИСКИ!!!

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
R

Rigel Kent

Гостин
ДВЕ судиски грешки на крајот , ова е тотално нерегуларен меч!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
16 јули 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.034
Ok e da se zbori za sudiska greska, ama ne I za zagovor. Toa e bezveze.

Analizirajki ja igrata posebno poslednite 5 minuti - uzas. Najloso sto moze izigravme vo napad I odbrana.

Na kraj matrijalna povreda na pravilata. Koga organizacijata ne si gi pocituvaa pravilata koja sama si gi vovela, I regularni poeni ne ti se priznaeni togas nema sto mnogu da baras. Mizerija. Otide se u nepovrat
Не е заговор де.Само некој од судиите земал кеш изгледа.
Ај не е фаул на Бо,ај не ја влечеле мрежата,кажи ми кој ја фрли во аут во последните секудни?

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072

Еве за тие што не догледуваат.
Ај ќе ве молам значи сите погледнете го видеово на околу 1:25 и видете кој ја исфрла топката во аут. Како смееше ова да биде нивна топка???

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Пресудија дека Чековски се обесил на обрачот, затоа нивна топка.

Како може да пресудиш обесување на обрач од играч кој напаѓа кош со топка?

Според таа логика кога некој ќе утне закуцавање и ќе се фати за обрач автоматски е топка за другиот тим.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom